Je bent hier: Home » Eten » Update: 8 weken Personal Body Plan + eetdagboek?

Update: 8 weken Personal Body Plan + eetdagboek?

Goedemorgen! Nadat ik een tijdje geleden schreef over Personal Body Plan kreeg ik veel vragen en reacties. Jullie vinden het blijkbaar leuk om updates te lezen dus die zal ik geven! Ik ga trouwens geen foto’s plaatsen zoals je altijd op internet ziet (in bikini of ondergoed). Het lijkt me niet de bedoeling dat die online ergens terecht komen 🙂

Na 4 weken

Gewicht: -2,3 kilo
Schouders: -3 cm
Borst: -4 cm
Taille: -3 cm
Heupen: -2 cm

Na 8 weken

Gewicht: -3 kilo
Schouders: -6 cm
Borst: -6 cm
Taille: -6 cm
Heupen: -1 cm

Zes is schijnbaar een beetje de rode draad hier doorheen haha. Vergeleken met de eerste 4 weken is er weinig verschil. Dat vind ik wel heel jammer maar ook niet zo heel verrassend. Ik heb veel buiten de deur gegeten, veel wijntjes gedronken met vriendinnen en qua chips en snoep had ik ook meer kunnen laten staan. Maar dat is alleen maar een goede motivatie om weer beter mijn best te doen!

Ik kreeg de vraag of ik eens een eetdagboek wilde plaatsen. Nu heb ik vakantie en heb ik daar genoeg tijd voor, dus dat zal ik de komende tijd gaan doen!

Inmiddels zijn er al weer wat dagen  voorbij en zal ik binnenkort weer een update geven.. Als jullie dat nog steeds leuk vinden natuurlijk! Laat het me gerust weten in de comments! En mocht je vragen hebben, stel ze gerust!

 

13 Reacties

 1. Knap bezig! Altijd zo leuk om te lezen zulke verhalen. Benieuwd naar meer!

 2. wauw! je bent echt al zo goed bezig!!

 3. Leuk! Ik ga je volgen, ben wel nieuwsgierig naar hoe jij Personal Body Plan ervaart. Twijfel zelf al een tijdje of het ook iets voor mij is, dus een beetje extra informatie kan nooit kwaad. Succes!

  • Snap ik, ik heb ook maanden getwijfeld!

 4. Volhouden en er een levensstijl van maken is idd een van de belangrijkste dingen… je lichaam moet de kans krijgen dingen permanent om te keren☺️ Ga zo door

 5. Je houdt vol en dat is het belangrijkste. Zelf heb ik jaren in de sportschool gewerkt en gesport…afvallen en een strakker lichaam gaat in fases…net als een jojo…maar dan langzaam omlaag. Snel afvallen en cm verliezen is niet goed, dan geef je je lichaam te weinig kans zich aan te passen. Ik denk dan ook dat je het hartstikke goed doet. Genieten hoort daar ook bij….want ja veel afvallen en daarna weer aan het lekker, knalt er tig keer harder aan dan de manier waarop jij het nu doet. Gewoon volhouden, accepteren, dat de weegschaal niet het belangrijkste is…want spieren wegen nu eenmaal veel zwaarder dan vet als je naar dezelfde omvang kijkt….dus af en toe lijk je aan te komen…don’t worry…de cm liegen niet, dus daar voornamelijk naar kijken en dan geloof ik dat je je doel zeker gaat halen. Wellicht leuk om boven de weken nog te schrijven wat je doel is 😉 ? succes! gr. Carmen

  • Bedankt voor je leuke reactie! Balans vinden is belangrijk !

 6. Wauw wat een prestatie, knap hoor!

 7. Goed bezig, maar je mag best tussendoor genieten!

 8. Ik vind het erg knap! Zelf ben ik er niet zo erg mee bezig op het moment. Wil het wel weer goed op gaan pakken, maar de motivatie is op het moment een beetje zoek.
  Chantal onlangs geplaatst…Help! Mijn telefoon abonnement loopt af, wat nu?My Profile

 9. Ik ben onder de indruk van het aantal centimeters dat je al kwijt bent zeg! Fijn lijkt me dat.

 10. Doe je goed, wauw! 🙂

 11. Nou ik vindt het erg knap van je en jij bent goed bezig.
  Ga zo door….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge