Wat ga ik straks doen als ik niet meer zwanger ben?

Laat ik voorop stellen dat ik heel erg blij ben dat ik zwanger ben; ik vond het de vorige keer leuk en nu geniet ik er weer net zo van. Ik zie niet op tegen de bevalling en heb ook heel veel zin in de eerste weken met zo’n kleine baby. Maar goed, er zijn ook veel dingen waar ik nu al weer naar uit kijk!

 • Sushi! Met stip op 1. Ik ga zo veel sushi eten dat ik niet meer weet of ik voor of achteruit moet lopen. Echt, dit mis ik heel erg haha.
 • Een broodje filet american. De neppe variant is het toch net niet.
 • Een wijntje in de tuin. Ik ben in mei uitgerekend dus de tijd van barbecues en zomeravonden in de tuin moet dan nog komen. En zó fijn dat ik dan gezellig een drankje mee kan drinken.
 • Eigen spijkerbroeken aan! De uitvinder van de zwangerschapsbroeken wil ik alsnog bedanken hoor, ik had niet geweten hoe ik het anders had moeten doen, maar toch. Ik kan niet wachten om weer mijn eigen mooie spijkerbroeken aan te kunnen.
 • Mijn blousjes van Fabienne Chapot en mijn shirts van Nikkie, Scotch & Soda en Josh V. Die hangen allemaal zó mooi te zijn in mijn kledingkast en ondertussen loop ik in een lang vest en gekke tuniekjes. Niet mijn ding.
 • De hele nacht doorslapen! Als de baby dat toelaat natuurlijk. Maar ik hoef er in ieder geval niet meer 6 keer (gemiddeld, er zijn uitschieters van 10 keer) uit om te plassen.
 • Zwemmen in mijn eigen bikini. Met mijn eigen lichaam. En niet met dat van een zeekoe.
 • Sowieso afvallen haha. Na Noud ben ik alle kilo’s weer kwijtgeraakt en had ik mijn eigen gewicht en lichaam weer terug. Ik maak me er ook geen moment druk om of dat dit keer ook weer gaat lukken (want daar ben ik van overtuigd), maar ik kan niet wachten tot het moment daar is. Ik eet niet eens veel meer of ongezonder dan toen ik niet zwanger was, misschien nog wel juist gezonder. Op de één of andere manier zet ik gewoon enorm uit haha. Komt goed.

Waar kijk/keek jij naar uit tijdens je zwangerschap?

Volg:

Comments

 1. Marinka
  24 januari 2020 / 07:17

  Oh hier was dat ook op stipt nummer 1 sushi! Mmm!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge