Strandfestival Zand 2019

Hai! Wij zijn afgelopen zomer voor de 3e keer naar Strandfestival Zand in Almere geweest en ik ga je vandaag vertellen hoe leuk het was!

Dit jaar stonden we op een andere camping, de camping is namelijk verhuisd. Kijk dit uitzicht! Gewoon in Almere. Mooi toch? Wij kwamen vrijdag aan en gingen zondag weer naar huis. En voor het eerst hadden we SUPER goed weer! De zon scheen de hele dag en we hebben voor ’s avonds niet eens een lange broek nodig gehad. Helemaal fantastisch!

Zoals je kunt zien hadden we de hele dag super mooi weer, het was echt warm en de hele dag heeft de zon geschenen. Ik vind het altijd goed dat de organisatie daar dan ook rekening mee houdt. Je kon op veel plekken flesjes water bijvullen en ik zag dat ze ook rondliepen en flesjes water uitdeelden. Het eten was ook weer goed geregeld, genoeg keus en het smaakte allemaal meer dan prima!

De leukste optredens vond ik van Kraantje Pappie en de Snollebollekes. Haha, jaja de nachtegaal uit het zuiden was er ook. Super gezellig, een heel leuke sfeer gelijk!

En wat ik op de onderste foto aan het doen ben? Schoenen winnen! Haha, er stond zo’n spiraal waar je dan met een haakje langs moet gaan zonder dat ding te raken (snap je???). Dat lukte! Dus ik kreeg een waardebon om schoenen uit te zoeken, leuk! Aangezien ik mijn schoenen die ik die dag aan had wel weg kon gooien haha.

Het was weer een geslaagde editie, volgend jaar weer!

Ben jij wel eens bij Strandfestival Zand geweest? X

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    31 augustus 2019 / 14:14

    Het ziet er gezellig uit!
    Gefeliciteerd met het winnen van de prijs….

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge