Photo Diary XXL| Zomervakantie!

Goedemorgen! Inmiddels zit het er voor ons alweer op, de zomervakantie. Ik heb mijn blog een beetje verwaarloosd, maar zit nu weer vol leuke ideeën! Vandaag mijn vakantiefoto’s, het zijn er VEEL! Ik begin bij het begin van de vakantie, alweer 7 weken geleden.. Respect voor degene die het helemaal tot het einde red!

Dit is mijn favoriete ontbijtje bij Stoet in Enschede. ’s Ochtends hoef ik nooit zo’n zware maaltijd en deze smaakt erg lekker! Vooral de kokos en aardbei.

Ik begon de vakantie met een rondje Prenatal. Nog even wat laatste vakantie boodschappen doen. Zo te zien was Noud het winkelen (en zijn rechterschoen) een beetje zat.

In Zuid-Frankrijk! Vorig jaar waren we op dezelfde plek, toen was Noud nog maar 10 weken. Een beetje jammer dat hij zich van deze vakantie ook nog niks zal herinneren, maar leuk was het wel. Ik vind dit zo’n mooie foto met de straatmuzikant erbij.

Op de allerwarmste dag van de vakantie zijn we de Mont Ventoux opgereden. Ik vind haarspeldbochten echt helemaal niks, die kant op viel het gelukkig mee. En het was heel erg lekker koel daarboven!

En een familiekiekje met Ron en Noud in hetzelfde shirt #twinning. We zijn 2 weken in Frankrijk geweest en het was echt genieten. Mooi weer en niets moeten.

Eenmaal thuis deed ik een zoveelste poging om weer eens te sporten. Voor de 5e keer ongeveer sinds Noud geboren is. Het is daar ook weer bij gebleven helaas. Maar…. vanavond ga ik een nieuwe poging doen!

Ik shopte alvast een aantal herfsttruien – en een broek! -. De onderste trui is van de H&M, de rest van de Hema.

En nieuwe Adidasjes! Te schattig dit. Wel enigszins jammer dat ze na 1 dag al niet meer zo mooi wit waren. Maar had ook niet anders verwacht.

Kijk dan! Ik kreeg een meter (1 meter!!!) aan Treacle Moon producten opgestuurd. Hoe leuk! Er zaten ook nog 3 andere producten bij, die kreeg ik er niet meer bij op de foto. Op dit moment in gebruik: My coconut island. Heerlijk, ben helemaal in de kokos de laatste tijd.

Stop. De. Tijd.

Maar echt. Waar is mijn baby?

Ik had er al over verteld, maar hier is ‘ie nog een keer; zo blij met deze nieuwe tas.

Naar een pluktuin in de buurt. Ik vind het altijd heel erg leuk bij anderen, maar op de één of andere manier neem ik altijd alleen maar kleine vliegjes mee naar huis.

In Enschede was er de hele zomer een dinopark geopend. Leek ons leuk om heen te gaan. Vooraf aten we deze dinoburger XL. 800 (!!) gram gehakt.. Wel met 4 personen maar toch.

Ik hou van dresscodes dat weet je. Noud kreeg dan ook z’n (nog iets te grote) dino shirt aan (van de H&M).

Onze nieuwe tuinset! Zooooooooo fantastisch dit. Onze oude loungeset had echt z’n beste tijd gehad en toen kwamen we deze ‘lounge dining set’ tegen. Ideaal, want het is een tafel op eethoogte maar wel een bank om te loungen.

De vakantie is niet compleet zonder bezoekje aan Avontura.

En nog even deze jurk omdat ik hier heel erg blij mee ben. In de eerste instantie niet echt iets voor mij, en moet er nog steeds wel aan wennen. Maar de lengte is geweldig en het stofje super fijn!

Een nieuw kleed voor Noud zijn kamer. Bij de Kwantum, nog geen €15,-!

Als de hele wereld 1 grote speeltuin is en je overal mee speelt behalve met je eigen speelgoed. We hebben voor 500 euro aan Vtech spul in huis en waar speelt hij mee? Zie foto. Helemaal top.

Ik heb sinds kort geen acrylnagels meer. Dit heb ik ruim 3 jaar gehad, maar ik wilde het eens een tijdje uitproberen zonder. Het koste me iedere maand toch best wel wat tijd. Ik heb een gellac set aangeschaft van PinkGellac. Ik gebruik het nu een tijdje en ik ben matig enthousiast. De lak is erg mooi en lakt fijn, maar het is echt een dikke nachtmerrie om het eraf te krijgen. Hier moet ik dus nog even wat handigheid in krijgen!

Tot slot nog even deze leuke zonneschermen van Sophie de Giraf. Noud is er eigenlijk al iets te groot voor, maar vond ze te leuk om niet te gebruiken.

Zoals je kunt zien; mijn zomervakantie bestond vooral uit weinig nuttige dingen, maar was heel rustig en ontspannend. En daar is vakantie ook voor bedoeld!

Ondanks dat dit een lange rit aan foto’s was heb ik verder niet veel foto’s gemaakt om te delen. Hier ben ik nu een weg in aan het vinden. Wat wil ik wel en wat wil ik niet delen. Kom ik nog op terug!

Voor nu bedankt voor het kijken en ik hoop dat jullie ook een fijne vakantie hebben gehad! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  29 augustus 2019 / 20:04

  Leuke foto´s!
  Hihihihi….
  Andermans spullen zijn veel leuker om mee te spelen.
  Fijn dat jullie genoten hadden van een mooie summer holiday.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge