Persoonlijke update: ga ik stoppen?

Het is weer een tijdje geleden dat jullie wat van mij hebben gehoord; niet alleen hier op mijn blog, maar ook op Instagram was het wat stiller dan normaal..

Ik had er namelijk even geen zin meer in. Wel in het schrijven en in het bloggen, maar niet in het delen van persoonlijke verhalen en foto’s.. En dat maakte het voor mij een beetje lastig. Ik weet namelijk (statistieken liegen niet haha) dat persoonlijke artikelen en foto dagboeken favoriet zijn. Niet bij iedereen, maar wel bij een heel groot deel. Dat vond ik altijd heel leuk om te maken, maar ik merk dat nu Noud wat groter is (hij is nu anderhalf), dat het me wat tegen begint te staan. Kijk, babyfoto’s online plaatsen, daar heb ik niet veel moeite mee. Kinderen veranderen iedere maand (week/dag!), maar nu hij wat ouder wordt is dat natuurlijk niet meer het geval.

Bovendien vond ik het ineens een raar idee dat iedereen (het zijn er gemiddeld 15.000 mensen in de maand) op de hoogte is wat wij de hele week uit hebben gespookt. Dat deed ik natuurlijk al een aantal jaar en ondanks dat ik er best wel eens wat commentaar op heb gekregen, bleef ik het leuk vinden om te doen en bleef ik het ook doen. Kijk; bloggen en persoonlijke dingen de wereld ingooien is natuurlijk niet iedereen zijn ‘ding’, maar dat is sporten, fotograferen of studeren natuurlijk ook niet. Leef en laat leven, dat zeg maar.

Maar goed; ik begon het dus wel te missen! Ik heb ook besloten om niet te gaan stoppen met bloggen, maar ik wil het wel iets anders gaan aanpakken. En daarbij kan ik jullie hulp goed gebruiken!

Wat wil jij graag zien en lezen op deze blog? Waarvoor klik je verder en wat vind je leuk? Laat het me heel graag weten (dat mag ook via Instagram of Facebook). Je zou me er heel erg mee helpen!

Volg:

Comments

 1. 24 januari 2020 / 13:11

  Doe vooral waar jij je goed bij voelt. Je hoeft natuurlijk ook niet alle persoonlijke dingen te delen. Je kunt het ook luchtig houden.

 2. 23 januari 2020 / 13:11

  Ik heb deze fase ook gehad, maar ik kan voorlopig nog niet zonder.
  Het is mijn hobby en ik kan er mijn vrije tijd in kwijt, tot nu toe is dit een fijne bezigheid.

  Wauw wat doe je dat goed met bijna 500 bezoekers per dag, dat red ik helaas niet!

 3. 23 januari 2020 / 11:30

  Goed dat je er bewust over nadenkt wat je online slingert. Ik blog sowieso bewust wat soms nog al een opgave is met een persoonlijk blog. Tot nu toe lukt het aardig, is het alsnog persoonlijk, bescherm ik mijn eigen (en die van mijn dierbare) privacy en ben ik erg blij met deze keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge