Mijn zusje gaat naar Spanje en neemt (voor me) mee…

Mijn zusje gaat volgende week met een vriendin een paar dagen naar Málaga, Spanje. Toen ze dat vertelde moest ik meteen denken aan mijn geliefde NARS blush. Deze heeft namelijk – om in bloggers termen te spreken – behoorlijk de pan geraakt. Ai! Mijn zusje had al uitgezocht of er een Sephora in Málaga zit en vind het gelukkig geen probleem om een nieuw exemplaar voor mij mee te nemen. En daarna zei ze – ik citeer – ‘Wil je anders ook iets van Lush?’ Whoehoee! I love my sister! Ik besloot om voor het gemak maar even een wishlist te maken. Dit zijn allemaal dingen waarvan ik het helemaal niet er zou vinden als mijn zusje dit voor me mee zou nemen.

wishtlis
1. My lovely Nars blush! Dit is mijn favoriete kleur. Ik schreef er vorig jaar al eens een review over. Ik denk dat ik er nog een paar maanden mee kan doen, maar ik vind het fijn om een back-up te hebben.
2. Over deze shampoo van Lush heb ik al zoveel goeds gehoord. Hij schijnt heerlijk te ruiken, je haar super zacht te maken én voor veel volume te zorgen.
3. Van dit masker heb ik een keer een proefverpakking uit mogen proberen. Hij is behoorlijk prijzig (ongeveer €69,-) maar mijn gezicht voelde zo schoon en zacht aan na de tijd.
4. Estée Lauder pure color Envy lipstick in de kleur Desirable. Een prachtige kleur lipstick die ik nog niet heb. En absoluut wel nodig heb. Dat begrijp je.
5. I love Urban Decay! Dit Naked Palette lijkt me een perfecte toevoeging in mijn make-up la. Ik gebruik bijna alleen maar dit soort nude kleurtjes.
6. Lush Lemony Flutter. Deze gebruik ik namelijk áltijd als ik bij mijn zusje ben. Het wordt tijd voor een bakje voor mezelf!

Welk Sephora product moet zij zeker voor mij meenemen? Laat het me gerust weten in de comments!

P.S. Anne-Loes, alvast bedankt!

 

 

Volg:

Comments

 1. 13 februari 2015 / 19:02

  Wat een mooie producten! Het Naked2 Basics palette staat ook op mijn wishlist!

 2. 31 januari 2015 / 12:26

  Oh geluksvogel! Super fijn :) Hele mooie producten hoor :)

 3. 30 januari 2015 / 18:34

  oehh super leuk! kijk anders even op de site van sephora, ze hebben genoeg leuks!

 4. 30 januari 2015 / 16:40

  Mooie wishlist en wat lief dat je zusje dat voor je meeneemt <3
  P.s Aangezien ik denk dat het niet klopt… ik weet niet of het aan mijn laptop ligt, maar de header is écht enorm. 2x zo breed als de kolommen.

 5. 30 januari 2015 / 14:57

  Sjugt, ik wil ook een zus. Die naar Malaga gaat. Lief van haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge