What’s in my bag? – Laura –

Mijn tas. Ik ga de deur niet uit zonder tas. Ik heb meestal deze simpele zwarte tas bij me. Als ik ga shoppen of een feestje heb kies ik meestal voor een iets kleiner exemplaar met een leuk printje. Sleepte ik eerder mijn halve inboedel mee, ben ik tegenwoordig iets lichter bepakt. Ik heb alleen de meest belangrijke dingen bij me. Maar wat allemaal? Kijk je mee?

~1g

~DSC_9712g

Deze tas komt van Invito. Hier koop ik meestal mijn tassen. De kwaliteit is goed en ze zijn betaalbaar. Deze variant is van suède. Mooi, maar niet heel praktisch voor de foto. Ook al lijkt hij mooi zwart, de camera weet er toch vlekken op vast te leggen. Maar goed, het gaat om de inhoud.

~DSC_9711g

 

Mijn agenda heb ik altijd bij me, net als een mijn nieuwe TO DO list boekje van de Hema. Ik schrijf altijd alles op zodat ik precies weet wat ik allemaal nog moet doen. De agenda op mijn iPhone gebruik ik nooit.

Mijn portemonnee heb ik ook altijd bij me, dit zalmroze exemplaar kocht ik in Rome. Ik wissel regelmatig af met portemonnees, deze kleur vind ik leuk voor de zomer!

Het goudkleurige make-up tasje kreeg ik ooit bij een geurtje (DKNY Golden Delicious) en ik heb ‘em altijd bij me. Veel make-up neem ik niet mee; lipgloss, lipstick, poeder, foundation en een blush & highlighter.

Op dit moment heb ik deze parfum van Lancaster in mijn tas, maar dit wisselt per dag. Het is maar net in welke stemming ik ben. Ik vind het fijn om af en toe even bij te spuiten.

~DSC_9714g

Ik ga de deur niet uit zonder iPhone en deze zit dan ook altijd in mijn tas. Net als een zonnebril. Ik kan slecht tegen fel licht en heb dus vaak een zonnebril op, ook als de zon helemaal niet schijnt.

Mijn huissleutels raakte ik vroeger nog wel eens kwijt, maar sinds ik deze mega sleutelhanger (Action) heb, gebeurt me dat niet meer.

Tot slot een spiegel en een doosje Smint, je weet maar nooit waar je terecht komt toch? :)

Wat mag er niet ontbreken in jouw tas?

 

Volg:

Comments

 1. 21 juli 2014 / 07:53

  Het komt wel zo’n beetje overeen met de inhoud van mijn tas, ik heb verder nu ook altijd zo’n waterspray in mijn tas, voor als ik het héél warm heb;-) Dat blauwe opschrijfboek is erg leuk!

 2. 19 juli 2014 / 22:39

  Leuk artikel!
  Mijn tas zit over het algemeen vol met rotzooi, haha.

 3. 19 juli 2014 / 20:22

  Leuk artikel en dat we even een kijkje mochten nemen in je tas ;-) ik moet binnenkort ook echt even een agenda of een leuk notieboekje kopen.

 4. 19 juli 2014 / 18:57

  Leuk om te zien. Je portemonnee is echt heel mooi

 5. 19 juli 2014 / 17:54

  Mooie tas! Ik koop mijn tassen meestal ook bij Invito, vind dat zulke fijne tassen! :)

 6. 19 juli 2014 / 13:37

  Leuk om te zien wat er allemaal in je tas zit, en wat is die tas mooi zeg! Die agenda is ook heel tof, Hema heeft echt een fantastisch team dat de agenda’s en opschrijfboekjes ontwerpt!

 7. 19 juli 2014 / 10:38

  mooie tas! en leuke inhoud, dit sleep ik ook zo een beetje altijd mee;)

 8. 19 juli 2014 / 08:38

  Prachtige tas. En fijne items neem je mee <3 De Hema agenda en notitieboekje zijn zo cute <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge