Wat ik eet op een dag

Goedemorgen! Omdat het eetpatroon van mensen blijkbaar voor heel veel mensen interessant is heb ik besloten om hier af en toe een soort van eetdagboek te delen. Ik had dit al eerder beloofd maar dat is er toen niet van gekomen. Omdat veel mensen er naar blijven vragen (én ik toch vakantie had haha) heb ik vandaag voor jullie: ‘wat ik eet op een dag’! Dit is geschreven op een vakantiedag, ik had dus alle tijd om alles op de foto te zetten. Nieuwsgierig? Kijk dan verder! 

Ik ontbijt met een kopje thee, glas ranja en Brinta. Daar heb ik ineens zin en gelukkig hebben we het in huis.

Een appel, peer en 2 kiwi’s! Vitamines: check.

Ik maak twee gebakken eitjes met daartussen cheddar kaas. Zó lekker!

Aan het einde van de middag krijg ik zin in crackers met kipfilet. Daar kan ik momenteel ook niet genoeg van eten haha. Met komkommer erbij! En tomaatjes (want die moesten op haha).

Ik kook en maak boerenkool! Het koken gaat me steeds beter af!

’s Avonds heb ik zin in chips, maar dat hadden we de dag ervoor al opgegeten. Geen chips dus helaas! Ik vind – als ik dit zo terug zie – dat ik best weinig heb gegeten die dag. Wellicht dat het er mee te maken had dat ik de hele dag thuis ben geweest en achter de laptop heb gezeten. Ik had blijkbaar niet zo veel energie nodig.

Ik ben benieuwd of jullie dit leuk vonden om te zien. Laat het gerust weten in de comments!

 

Volg:

Comments

  • Laura
   13 januari 2018 / 15:50

   Ja precies, balans heet dat toch? 😉

 1. 11 januari 2018 / 10:06

  Lekkere dingen heb je gegeten! Heerlijk gezond ook allemaal 🙂

 2. 11 januari 2018 / 07:33

  Fijn om te zien wat je zoal eet op een dag….
  Goed bezig want vitamines zijn heel belangrijk voor jou de komende maanden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge