Waar was ik?

Goedemorgen! Mijn laatste bericht komt uit februari.. wat schandalig! Waar ik andere jaren heel regelmatig een artikel plaatste en ook genoeg had om over te schrijven is dat de afgelopen maanden echt ver te zoeken.

Ik ben natuurlijk vooral thuis, wij houden ons zoveel mogelijk aan alle maatregelen, dus onze dagen zien er vrijwel iedere dag hetzelfde uit. We werken, flansen snel een avondmaaltijd in elkaar en brengen de jongens naar bed. Daarna lig ik voor pampus op de bank. Haha, zo’n beetje dan.

Bovendien gaat het me meer dan ooit tegenstaan om van alles uit mijn leven te delen. Dit heeft zeker te maken met Noud en Morris die groter worden en ik niet de behoefte heb om alles over hun ontwikkeling op internet te gooien. Nog altijd zoekende dus naar een mooie tussenweg.

Daarbij komt wel dat ik heel veel ideeën heb, maar niet genoeg tijd om ze uit te voeren. Maar…ik ben er mee aan het werk!

Even een teken van leven dus van deze kant, tot gauw!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge