Update: 30 weken zwanger

Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie allemaal? Wat een bizarre tijden zijn het he.. onwerkelijk en soms denk ik dat ik het me nog niet eens allemaal goed besef. Er is al veel over gezegd en geschreven, ik wil jullie toch ook even bijpraten.

Trui: SuperMom
Jeans: H&M
Sneakers: Manfield

30 weken zwanger
Ik ben op dit moment 30 weken zwanger en hoewel ik me nog steeds goed voel merk ik dat ik toch wel enigszins gespannen ben nu door het corona virus. Behalve dat ik veel denk aan de oudere en zieke mensen in mijn omgeving, ben ik ook veel bezig met mijn zwangerschap en naderende bevalling. Absoluut niet om egoïstisch over te komen, maar nu er in mijn omgeving ook de nodige maatregelen worden getroffen komt het nog dichterbij. Zo gaat bijvoorbeeld de 30 weken echo niet door (omdat er geen medische reden voor is in mijn geval) en worden controles zo kort mogelijk gehouden. Heel begrijpelijk! Ook is het maar de vraag of er plek is in het ziekenhuis en of er wel iemand bij de bevalling kan zijn. Best spannend allemaal.. en hoe gaat het daarna? Onzekere tijden! Voor iedereen natuurlijk en het kan allemaal veel erger! Dat weet ik :)

Werk en thuis
De scholen zijn zoals jullie weten gesloten op dit moment en ik ben daarom dus ook thuis aan het werk. Ik probeer zoveel mogelijk op de laptop te doen en via de app en mail contact met collega’s.

Thuis gaat alles gewoon door, we vinden het gelukkig alle drie niet erg om thuis te zijn en genieten extra van de tijd samen met Noud. En ik heb nu tijd om in huis wat klusjes te doen die ik eigenlijk had bewaard voor tijdens mijn verlof :)

Baby
Wat betreft de spullen voor de baby; alles is volgens mij zo goed als klaar! Ik moet alles nog wel even een keer in de was gooien en nog even een lamp op de babykamer ophangen, maar alle benodigde de spullen zijn in huis. Afgelopen week nog gauw een grote bestelling hydrofiele doeken en overslagrompertjes gedaan, want je weet maar nooit wanneer en of de winkels hun deuren gaan sluiten.

Het enige dat we nu nog moeten is schroeven voor de box! Ik hoor je denken.. wij hebben de box de vorige keer na een half jaar uit elkaar gehaald. Noud wilde er niet in en de ruimte konden we ook wel wat beter gebruiken. Maar denk maar niet dat er iemand in dit huis nog weet waar de schroeven zijn gebleven.. heel irritant!

Kwaaltjes
Zo’n verschrikkelijk woord, haha. Ik merk dat deze zwangerschap lichamelijk wel wat meer van me vraagt dan de vorige. Toen had ik echt nergens last van en bleef ik winkelen tot het laatste moment. Nu merk ik dat ik echt wel last heb van mijn lichaam als ik teveel heb gedaan op een dag of te lang in dezelfde positie lig/sta/zit. Allemaal niets ernstigs hoor en ik kan er in principe alles nog om, maar dat merk ik wel. Ook begin ik weer lekker veel vocht vast te houden en dat is vooral te zien aan mijn enkels die er ’s avonds meer uitzien als boomstammen dan als enkels. Daarom vond ik dat ik een goede reden had om comfortabele sneakers uit te zoeken haha. Op hakken lopen (deed ik al niet heel veel), maar doe ik nu helemaal niet meer en met de kans dat ik nog meer vocht zal vasthouden (met warm weer) leek me dit een goede keus. Ik ging deze keer voor zogenaamde dad sneakers met een leuk printje! Ik bestelde ze bij Manfield en mocht je ze ook willen bestellen of beter willen bekijken moet je hier even klikken. En er is nog zoveel meer te vinden! Voor dames maar ook zeker veel voor mannen.

Ik hoop dat met jullie alles goed gaat! X

Volg:

Comments

 1. Lieke van Veen
  23 maart 2020 / 14:28

  Heel veel succes met de laatste lootjes!
  Leuke schoenen heb je aan.

 2. 20 maart 2020 / 11:36

  Fijn dat alles zo goed als klaar is voor de baby. Dat geeft vaak een gevoel van rust.

 3. chucky1012
  20 maart 2020 / 09:54

  Fijn om hier even bijgepraat te hebben hoe het nu met jou gaat….

  Héél veel succes de komende weken

 4. 20 maart 2020 / 09:36

  Ik draag altijd hakken behalve tijdens mijn twee zwangerschappen, toen droeg ik echt vanaf dag een platte schoenen :) fijn dat het goed gaat en het zullen zeker onzekere tijden zijn ook voor je bevalling. Hier gaat het op zich goed, we redden het gelukkig prima met zijn vieren in huis en doen allemaal ons ding. Al vragen de jongens ( begrijpelijk) veel aandacht. Succes nog!

 5. Natascha - Beautyopinie
  20 maart 2020 / 08:04

  Allereerst; wat ben je mooi! Ik snap heel goed dat dit gekke tijden zijn, ik merk dat ik er ook last van heb. Helemaal met zo’n kleintje in huis, wij hebben bijvoorbeeld geen kraambezoek en de muren gaan op een gegeven moment op je afvliegen. Aan de andere kant, als dat alles is teken ik ervoor. Alles om kwetsbare mensen te beschermen :)
  Enne, die box he. Wij waren de schroeven dus echt kwijt haha. Onze eerste wilde er ook nooit in maar de tweede gelukkig wel. Wist je dat je kant en klare setjes online kunt kopen? Niet goedkoop (je kunt ze ook los bij de bouwmarkt kopen) maar misschien is het een tip.

  • Laura
   22 maart 2020 / 07:23

   Ohhh zijn we gelukkig niet de enige haha! Ik ben al op zoek naar een schroevenset! Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge