Tip: geurstokjes van Action

Tijdens mijn zoektocht naar krijtbordstiften kwam ik deze geurstokjes tegen. Eerder nam ik bij Action al vanille waxmelts mee en deze bevielen me eigenlijk wel erg goed. Vaak ben ik een beetje huiverig bij zulke goedkope dingen. Ik neem dan maar liever het ‘bekende merk’ zodat ik zeker weet dat het goed is. Daar kom ik nu een beetje op terug. De waxmelts deden het eigenlijk wel net zo goed als die van Scentchips die ik eerder al had. Nu nam ik dus van hetzelfde Action merk ook de geurstokjes mee.

~1gIk nam Fresh Linnen mee, deze geur vind ik altijd erg lekker voor op de slaapkamer. De geur van vers gewassen wasgoed, i love it! Het liefst zet ik de wasmachine iedere dag aan, alleen voor de geur.

~2g

De kleur en de stijl van dit flesje/potje past helemaal in mijn huis. De grijze matte kleur gecombineerd met mint blauw. Zodra je het dopje open draait komt de frisse geur je al tegemoet.

~3g

Het flesje bevat geurolie waar je rotan stokjes in plaatst. De geurolie kruipt dan door de stokjes omhoog, waardoor zich een heerlijk geur verspreid. De geur is met geurstokjes minder heftig dan bij geurkaarsen of waxmelts, waardoor ik dit erg geschikt vind voor de slaapkamer.

~4gIk heb deze geurstokjes er nu bijna 2 weken staan en iedere keer wanneer ik de slaapkamer binnenkom ruik ik die frisse geur.

Ik heb deze geurstokjes ook zien staan in lavendel geur.

Deze geurstokjes zijn te koop bij Action voor €1,99.

Gebruik jij veel geurkaarsen in huis?

Volg:

Comments

 1. 17 juli 2014 / 19:40

  Heel tof om zulke vondsten bij Action te doen :) Ik ben fan van hun geurkaarsen!

 2. 17 juli 2014 / 13:19

  oh jeej deze heb ik nog helemaal niet gezien, deze klinken erg lekker!

 3. 17 juli 2014 / 10:25

  Mmm heerlijk, bedankt voor de tip! Mijn kamer ruikt nog steeds naar verf terwijl ik het al 3 weken geleden voor het laatst geschilderd heb, dus ik ga dit maar eens uitproberen. :)

 4. 17 juli 2014 / 10:17

  Oh wat lekker zeg! <3 De geur van vers gewassen wasgoed klinkt heerlijk in de oren! <3

 5. 17 juli 2014 / 09:45

  Wat een leuk flesje! Ik ga maar eens kijken als ik weer bij de action ben

 6. 17 juli 2014 / 09:40

  Goede tip. Ik gebruikte eerst van een ander merk geurstokjes van Action (van dezelfde serie als die badserie en bodylotion etc.), maar daar was ik niet tevreden over. Ik moet straks toch naar Action toe, zal er gelijk een paar meenemen. Ik gebruik ze heel veel in huis, in de woonkamer, slaapkamers, toilet.

 7. 17 juli 2014 / 09:31

  Oh dit klink goed, fijne tip! Ga het zeker onthouden voor als ik weer eens in de Action ben :).

 8. 17 juli 2014 / 07:13

  Goede tip! Zelf had ik deze ook al gespot bij action, ze zien er ook helemaal niet zo budget uit als de meeste goedkopere merken. De volgende keer neem ik deze variant ook mee naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge