Sneak peek in de kinderkamers (en in onze slaapkamer!) + kortingscode!

Ja in meervoud. Want we zijn in thuis druk aan het schuiven met de kamers. De babykamer van Noud wordt de kamer van zijn broertje en onze kledingkamer (die nu naar zolder verplaatst is) is de nieuwe kamer van Noud. Snap je ‘em nog? Ik vind het heel erg leuk om kamers opnieuw in te richten en ik heb geprobeerd er twee fijne plekken van te maken.

De kamer van Noud

De kamer van Noud heb ik zelf behangen en ik ben heel blij met het resultaat! We kozen voor dit bladeren behang, omdat we dat zelf ook gewoon erg mooi vinden haha. Noud heeft veel dieren speelgoed en knuffels en hoewel hij natuurlijk nog maar jong is hebben we wel het idee dat hij een bepaalde voorkeur heeft. Dat hebben we dan ook terug laten komen op zijn nieuwe kamer.

Ik krijg veel vragen of Noud nu ook in een groter bed gaat slapen, maar dat doen we heel bewust nu niet. Hij slaapt heel erg goed in zijn bed en bovendien hebben we nog een bedje voor de baby dus er is geen noodzaak om nu voor een ander bed te kiezen.

Echt spelen op zijn kamer doet hij nu nog niet, al hebben we daar wel de ruimte voor gecreëerd. Bij Hema kocht ik deze tipi tent en aan de andere kant van de kamer heb ik een hoekje gemaakt waar al zijn boekjes staan.

De witte muur waaraan de posters van de giraffes hangen vond ik nog heel kaal, maar nu ik daar vlaggetjes op heb gehangen (zie je de print?) is die kant van de kamer ook echt af.

Links: Giraffe
Rechts: Moeder en baby giraffe

De babykamer

We hebben er voor gekozen om de donkerblauwe muur niet opnieuw te verven. We vinden de kleur nog heel erg mooi (en het zit er natuurlijk ook nog maar net anderhalf jaar op) en het is een lastige kleur om over te schilderen. Door het neerzetten van een ander bedje (dit is het meegroei bedje van Stokke) en het gebruik van andere kleuren krijgt de babykamer wel een heel andere sfeer. Dat vond ik wel belangrijk, ik wilde er echt iets anders van maken. We hebben gekozen voor lichte kleuren, meer richting pastel. Dit vind ik een rustige uitstraling geven. De poster met de panda (en de lichte lijst er om heen) past daar heel erg mooi bij.

Poster; panda

Onze slaapkamer

Ja, want als ik toch bezig ben dan moet onze slaapkamer er ook aan geloven. Een paar maanden geleden ruilden wij onze boxspring in voor een ander bed en eerlijk… daar hebben we nu al heel veel spijt van. Het is het gewoon net niet zeg maar. We zijn dus nu weer op zoek naar een nieuw boxspring bed haha. Boven ons bed hebben we een plankje gemaakt met daarop wat foto’s en kleine accessoires. Het zijn vooral veel foto’s van Noud haha, dus ik vond het wel leuk om daar wat persoonlijke posters aan toe te voegen. En gelukkig kan dat ook allemaal bij Desenio, er is volop keus in gepersonaliseerde posters. Ik koos voor onze trouwdatum met een voor ons toepasselijke spreuk in een lijst er naast. Wie herkent trouwens uit welke serie deze quote komt?

Links: Mr & Mrs
Rechts: It was always you

KORTINGSCODE VOOR JULLIE!

En nu komt het leuke gedeelte voor jullie: ik mag jullie namelijk een flinke korting geven! Bovenop de al lopende korting van 25% krijg je met de code LAURA10OFF nog eens 10% korting op je bestelling. Deze kortingscode is geldig t/m 9 maart. Let op: de code geldt niet op lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters.

Veel plezier met shoppen! X

Heb jij wel eens posters besteld bij Desenio? Laat het me gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    3 maart 2020 / 07:05

    Prachtige gestyled!
    Mooie kleuren.

    Xixo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge