Robijn wasmiddel+wasverzachter met de geur van Zwitsal

Oeh la la! Wat was ik blij toen ik hoorde dat er een wasmiddel in de winkel zou komen met Zwitsal geur. Ik ben namelijk gek op de geur van Zwitsal. Nooit gedacht dat ik het zou zeggen (laat staan erover schrijven), maar wat een fijn wasmiddel is dit! Ik gebruik altijd het wasmiddel van Robijn, gewoon omdat dit een goed merk is en ik de geur lekker vind. Maar ‘lekker’ is in dit geval een understatement, I love it!

~DSC_9694g

Op verzoek van een heleboel mensen is Robijn met deze geur op de markt gekomen. Een tijdje terug was Robijn op zoek naar dé geur die Nederland fijn zou vinden voor hun schone was. En zeg nou zelf? Hoe fijn zou het fijn als je net gewassen dekbed naar Zwitsal ruikt? Ik kan het je vertellen: heel fijn!

~PicMonkey Collage2

~PicMonkey Collage1

~PicMonkey Collage3

-Vanaf deze zomer te koop: wasmiddel, wasverzachter én geurbuiltjes met de geur van Zwitsal-

Het klein & krachtig wasmiddel met Zwitsal geur is geschikt voor alle gekleurde en bonte was. Ik gebruik deze geur alleen voor mijn handdoeken en beddengoed. Ik wil namelijk niet dat al mijn kleding naar Zwitsal ruikt. Al kan ik me voorstellen dat wanneer je kleine kinderen hebt dat dit juist erg lekker is!

Naast het wasmiddel kun je ook de wasverzachter van Robijn gebruiken met de Zwitsal geur. De combinatie van deze twee producten maken de Zwitsal geur nog sterker. Ook voelt je wasgoed daarna lekker zacht aan.

De geurbuiltjes kun je in je kast neerleggen. De geurbuiltjes geven zes weken lang een subtiele Zwitsal geur af. Hierdoor komt de frisse geur van Zwitsal je dus al tegemoet zodra je de kastdeuren open doet. In totaal zitten er drie geurbuiltjes in.

~1g

Ik vind het echt een goed idee dat Robijn deze producten op de markt heeft gebracht. Ik vind het heerlijk om mij na het douchen af te drogen met handdoeken die naar Zwitsal ruiken. Ook heb ik mijn beddengoed er al mee gewassen en ik blijf nu met plezier extra lang in bed liggen (voor de mensen die mij niet kennen: normaal gesproken blijf ik geen minuut langer liggen dan nodig is, ik hou er niet van om doelloos in bed te blijven liggen).

~robijnzwitsal-650x678

Ja, ik ben fan! Als je net zoals ik gek bent op de geur van Zwitsal zou ik dit zeker eens uitproberen. Zoals ik al zei gebruik ik het alleen voor mijn beddengoed en mijn handdoeken, hierdoor doe ik ook best wel lang met een fles.

Robijn met zwitsalgeur is o.a. te koop bij de Albert Heijn.

-Ben jij ook zo gek op de geur van Zwitsal?- 

Volg:

Comments

 1. 15 juli 2014 / 22:15

  heb zelf de wasverzachter gekocht in de fles ruik je hem enorm maar op de was juist heerlijk subtiel, i love it!

 2. 14 juli 2014 / 21:09

  Ooh het is zo lekker, ik heb er van het weekend al het beddengoed mee gewassen mmmmm

 3. 14 juli 2014 / 19:25

  Het klinkt heerlijk.
  Oh dat het uitverkocht is….. is zo jammer. Zijn deze producten in standaard in het vaste assortiment?

  Xoxo

 4. 14 juli 2014 / 19:02

  de laatste tijd ruik ik wel heel erg veel baby’s…..(knipoog)

 5. 14 juli 2014 / 15:43

  Oeh, dit lijkt mij heerlijk!
  I Love Zwitsal, dus ga deze zeker proberen.

 6. 14 juli 2014 / 12:17

  Ik ben benieuwd , mijn moeder zou ze kopen want was nu in de aanbieding maar ben helaas niet thuis om het te testen haha

 7. Marinka
  14 juli 2014 / 10:36

  Oooh, deze lijken me echt heerlijk! Als ik ze zie staan in de winkel neem ik het mee!

 8. 14 juli 2014 / 10:14

  Ik ben gek op de geur van Zwitsal. Ik ga deze producten dus zeker eens proberen!

 9. 14 juli 2014 / 09:31

  Ik vind het echt super tof! Mijn ma die vond het ook onwijs leuk hahah

 10. 14 juli 2014 / 08:51

  Ohh maaan, ik moet dit echt in huis hebben! Ik was laatst in AH en alles was weg, of ze hadden het gewoon niet. Ik zet mijn zoektocht verder!

 11. 14 juli 2014 / 08:46

  Het lijkt me zo heeerlijk! Ik wil de producten ook nog aanschaffen, hopelijk zijn ze hier nog te verkrijgen!

 12. 14 juli 2014 / 08:26

  Ik was ook helemaal enthousiast, het ruikt bij mij alleen helaas niet zo goed maar het idee is leuk. De geurbuiltjes zijn wel top!

 13. 14 juli 2014 / 07:05

  Ik vind het ook een super goed idee van Robijn om met een Zwitsal geur te komen. Ik zou inderdaad net als jij lekker mijn handdoeken enzo er mee wassen. Ik ben erg benieuwd hoe sterk de geur is want je wilt natuurlijk ook niet dat je kleding de hele dag door naar baby ruikt;)

 14. Marianne
  14 juli 2014 / 06:13

  Waar koop je het, kan het bij AH niet vinden.

  • iscreambeauty
   14 juli 2014 / 07:55

   Het is te koop bij de AH, maar ik heb gehoord dat er een enorme ‘run’ op is, dus wellicht is het uitverkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge