Review: Olaz beauty fluid

Vandaag review ik voor jullie een product dat ik al jaren gebruik. Veel Amerikaanse beautybloggers noemen het hun holy grail dus ik vond het tijd worden om er eens een artikel aan te wijden. Ik heb het over Olaz Beauty FluidOftewel: een niet-vette vochtinbrengende lotion voor de normale, droge en gecombineerde huid. Zo.

~DSC_2026g

Wordt snel opgenomen en laat geen vettig laagje achter, zodat de huid kan ademen. Bevat een exclusief vochtreguleringssysteem. Dit systeem brengt veel vocht in je huid, en helpt het vocht lang vast te houden. Is een ideale basis voor je make-up omdat het snel wordt opgenomen in de huid.

~DSC_2028g

Ik gebruik deze Olaz beauty fluid als dag én als nachtcrème. De crème is erg vloeibaar en voelt meteen zacht aan op mijn huid. De geur is prettig, lekker fris en niet overheersend. Minpuntje: de verpakking. Ik heb iedere keer weer moeite om het laatste restje uit de flacon te krijgen. Dit komt doordat hij best stevig is en zich dus niet makkelijk laat in drukken.

~DSC_2029g

 

Ik gebruik dit product direct nadat ik mijn gezicht gereinigd heb. Vooral in de winter voelt mijn huid wel eens droog en trekkerig aan. Deze lotion brengt daar meteen verandering in. Het maakt mijn huid zacht, soepel en glad! Precies wat ik graag wil.

Extra fijn aan dit product is dat het mijn huid niet vet maakt. Daarom gebruik ik het graag als basis onder mijn make-up. 

~DSC_2031g

 

Ik vind het een top product en begrijp dat het voor veel mensen een holy grail is. Dit product is ‘gewoon’ te koop bij de meeste drogisterijen en wordt verkocht voor een adviesprijs van €4,39/100 ml.

-Wat is jouw holy grail?-

 

Volg:

Comments

 1. 2 november 2014 / 12:07

  oh ik heb dit eigenlijk nog nooit eerder gebruikt
  ik heb al een paar olaz producten gebruikt, en nog nooit teleurgesteld geweest
  eens proberen lijkt mij!

  liefs
  Karlien

 2. 1 november 2014 / 13:17

  Dat klinkt erg goed om de droge huid van het gezicht zacht en soepel te maken en goed te laten hydrateren!
  Ik zal dit zeker kopen. Ben nl dol op huidverz.prod. van dit merk ;-)
  Het favoriete product wat ik nu echt fijn vindt zijn de bodylotions van V.S. .
  Ze ruiken ook zo ontzettend heerlijk…….

  Mooie dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge