Geen review: MAC VIVA GLAM Miley Cyrus

Toen ik gisteren Bloglovin en Facebook opende, bestond (niet overdreven!) ruim de helft van alle artikelen uit de nieuwste lipstick van MAC.
Vandaag bij ons dus geen review over hoe goed en fijn deze lipstick wel niet is, we willen alleen even laten zien hoe blij we er mee zijn! Speciaal dus voor de mensen die niet zo heel veel blogs volgen, maar wel heel nieuwsgierig zijn naar deze nieuwe kleur lipstick.

~1g

~2g

~3g

Toen we hoorden dat deze lipstick te koop was hebben we geen moment getwijfeld en doken we direct op onze laptop af. En wat waren we blij toen de postbode dit cadeautje kwam afleveren. We vinden deze kleur behoorlijk opvallend, veel té voor een normale werkdag. Daarentegen is hij te gek voor een feestje of een zomerse dag op het terras. We love it!

~jlk;m;

De kleur is in het echt nóg feller en opvallender. En goed van kwaliteit, hij heeft namelijk de sushi test (= een avondje All You Can Eat sushi) met gemak overleefd. Leuke info: De opbrengst van de verkoop van VIVA GLAM gaat integraal naar de hulpverlening aan vrouwen, mannen en kinderen die leven met HIV/AIDS.

Deze lipstick is een LE en gesigneerd door Miley herself. Hij kost €19,00 en is hier verkrijgbaar.

Heb jij deze lipstick al toegevoegd aan je collectie of ben je dat nog van plan? Laat het ons gerust weten in de comments!

 

Volg:

Comments

 1. 8 februari 2015 / 15:43

  Ik heb hem zelf ook besteld en kan niet wachten tot hij binnen is! :-)

 2. 8 februari 2015 / 13:09

  Leuk om er een non-review artikel van te maken.. Ik vroeg me al af welke kleur je droeg (zag de foto op IG) maar dat is mij nu duidelijk :D

 3. 7 februari 2015 / 14:17

  Haha ik dacht hetzelfde toen ik bloglovin’ opende. Mac Viva Glam Miley Cyrus all the way! :D Maar het is dan ook een mooie lipstick, ook al heb ik hem zelf niet :p

 4. 7 februari 2015 / 10:45

  Haha het klopt inderdaad dat mijn hele Bloglovin lijst bestond uit reviews van deze lipstick. Leuk artikel!

 5. 7 februari 2015 / 09:40

  Ik zag ook een hoop reviews haha! Maar hij is wel echt mooi!

 6. 7 februari 2015 / 08:27

  Aaaah ik ben helemaal verliefd op de prachtige kleur van deze lipstick <3 De kleur staat je ook erg mooi! Ik hoop deze lipstick ook nog aan te schaffen!

 7. 7 februari 2015 / 08:07

  Haha echt inderdaad zo leuk om te zien dat de halve lijst vol zat met reviews ervan, ge-wel-dig. Maar de kleur mag er zijn, deze lipstick is fabulous!

 8. 7 februari 2015 / 07:51

  Wauw, ik vind het kleurtje echt zo mooi! Ideaal voor de zomer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge