Review: MAC Crosswires

Onlangs is in Enschede de Douglas opnieuw geopend (tegenover het oude pand). Hij is helemaal vernieuwd én heeft een MAC afdeling! YES! Eind mei had ik eindelijk tijd om er even langs te gaan en ik ging naar huis met een foundation, mascara en lipstick. En ik kan je alvast verklappen dat het een goede aankoop is geweest. Edit: dit schreef ik dus al begin juni…zo lang heeft dit artikel dus in mijn concepten gestaan…

Ik ben (zoals vele anderen met mij) gek op de lipsticks van MAC. Ze blijven lang zitten en ruiken ook nog eens erg lekker. Deze kleur is redelijk neutraal, hij is perfect voor iedere dag. Hij is een beetje shiny. Het is de kleur Crosswires. Het is een erg draagbare kleur, ik gebruik ‘em bijna dagelijks!

Heb jij een favoriet make-up merk? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 1 oktober 2017 / 19:02

    Crosswires is like the subtle version of Morange! I have always leaned more towards an orange lip than a red lip. That’s why I have always been a fan of Morange coz the bright pop of orange gives me such a rich vibrant lip color. Crosswires is also like that, but more toned down and can be used more for daily daytime use than Morange. I have to reapply though after eating but that’s alright. Crosswires is such a lovely coral pink shade. :)

  2. 30 augustus 2017 / 12:50

    Wat een ontzettend mooie kleur ! Kende deze nog niet van MAC

  3. 30 augustus 2017 / 07:55

    Wat een ontzettend gave swatch foto’s heb je gemaakt. Heel origineel, i like it. Die kleur staat je goed zeg!Op de lippen lijkt hij wat minder ‘fel’. mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge