Review: 3 x O.P.I

Wat zeg je? O.P.I nagellak bij Big Bazar? Mijn eerste gedachte was: ‘dat zijn zeker weer die crackle lakjes die niemand wil..’ I’m sorry: ik vind crackle nagellak niet zo mooi. In de folder stond groot aangegeven: 3 O.P.I lakjes voor €10,-. Toen Jaimy hier maandag was konden we onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en brachten we een bezoekje aan de Big Bazar in Enschede.

~1g

En oeh la la! Ze hadden nog heel veel keus! Er waren tientallen kleuren te koop, van neon tot glitter en licht pastel tot heel fel. We namen vier lakjes mee: You Better Pink, Dinner at Sunset , Golden Waves en Kreme de la Kremlin. Vandaag laat ik jullie de eerste drie zien.

You Better Pink namen wij allebei mee: een licht, barbie roze kleurtje. Deze kleur staat denk ik nog mooier als je bruin bent. Op de foto draag ik twee laagjes.

~4g

~5g

~6g

Dinner at Sunset is onze favoriet. Het is een koraalkleurig lakje die in één laag al dekt. Pluspunt! Op de foto lijkt hij roder dan dat hij is. In het echt is hij meer koraalkleurig met een neiging naar rood.

~12g

~11g

~10g

Golden Waves is het laatste lakje dat ik meenam. Ik had al een tijdje mijn zinnen gezet op een gouden nagellak, maar kon nergens een mooie vinden. Dat ik deze tegenkwam is eigenlijk puur toeval. Ook deze nagellak heeft voldoende aan één laagje.

~7g

~8g

~9g

De actie bij Big Bazar loopt nog t/m 2 augustus, maar als je wilt kiezen zou ik niet te lang meer wachten. Ik verwacht dat alle mooie kleurtjes snel uitverkocht zullen zijn.

~2g

Normaal gesproken betaal je voor een nagellak van O.P.I €14,25/15 ml. Deze lakjes uit oudere collecties zijn nu in de aanbieding bij Big Bazar: voor lakjes betaal je maar €10,-!

-Heb jij al drie nagellakjes gescoord?-

Volg:

Comments

 1. 26 juli 2014 / 18:28

  Aaah, ik moet er ook heen!! Alleen heb ik wel al vergelijkbare kleurtjes van OPI, haha. Maargoed, nagellak heeft een mens nooit genoeg (a).

 2. 25 juli 2014 / 20:47

  Hele mooie kleuren! Helaas hadden ze bij ons in de buurt niet zoveel keus, gelukkig zaten er wel mooie kleurtjes bij die ik dan ook heb gekocht :)

 3. 23 juli 2014 / 22:30

  Mooie kleuren! Bij mij in de buurt had de BigBazar er geen binnen gekregen..

 4. 23 juli 2014 / 14:28

  Hopelijk heb ik morgen tijd om langs de Big Bazar te gaan om O.P.I. nagellakken in te slaan. De crackle lakken heb ik ook overgeslagen..

 5. 23 juli 2014 / 13:38

  Prachtige kleurtjes! Ik moet ze ook echt gaan inslaan, hoop dat ik ook zulke leuke kleurtjes kan scoren :)

 6. 23 juli 2014 / 12:12

  Wat een mooie aanbieding! De eerste is mijn favoriet!

 7. marre
  23 juli 2014 / 10:26

  Wat een mooie kleuren, weten jullie toevallig of deze actie er nog is bij de Big bazar?

  Dankje!

  • iscreambeauty
   23 juli 2014 / 12:30

   Ja, deze actie is er nog tot en met 2 augustus!

 8. 23 juli 2014 / 10:16

  Echt geen geld, vooral het You Better Pink kleurtje is zo fijn voor deze zomer!

 9. 23 juli 2014 / 08:14

  Goed geslaagd. De kleuren zijn echt prachtig! Vooral het roze lakje is favoriet, echt een op en top zomerkleurtje <3

 10. 23 juli 2014 / 08:07

  Wohooo wat een geweldige aankopen! You Better Pink is echt mega pretty, love it!

 11. 23 juli 2014 / 07:59

  Mooie kleurtjes heb je gekozen! Ik baal zo als ik dit soort artikelen lees (bij mij in de buurt zit geen Big Bazaar;)) Anders had ik er zeker 3 gescoord, maar om er nu een half uur voor te gaan treinen gaat me dan ook weer te ver haha,

  • iscreambeauty
   23 juli 2014 / 12:31

   Ah ja, dat gaat een beetje te ver inderdaad!

 12. 23 juli 2014 / 07:28

  Wat een mooie kleuren heb je uitgekozen! You better think pink heb ik zelf ook, erg mooie kleur! En het rode lakje is ook prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge