Pickwick Green Tea Coconut

Wij zijn gek op thee! In tegenstelling tot veel andere mensen hebben wij niet echt een favoriet smaakje. Het veranderd regelmatig en het hangt ook helemaal van het seizoen af. Op dit moment drinken we een nieuwe variant in het Pickwick thee vak: Green Tea Coconut.

~thee

~DSC_1462

Dit zegt Pickwick er zelf over:

Stond de kokosnoot kort geleden nog synoniem voor zon, zee en strand; nu duikt de tropische noot overal op. Kokos is daarmee een echte trend in bijvoorbeeld de fashionindustrie, de sportwereld en onder healthy people. Het milde en lichtzoete van kokos geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving. De thee is bedoeld voor liefhebbers van verschillende varianten groene thee. En zij worden op hun wenken bediend, want gelijktijdig wordt ook de Pure Green Mint variant gelanceerd. Een verfrissende uitbreiding van het groene thee assortiment. Bron

~DSC_1463

Wij zijn gek op de smaak van kokos! In de zomer eten we graag kokosnoot, de drankjes van Vita Coco vinden wij in tegenstelling tot de meeste mensen erg lekker, bounty’s is onze favoriete chocola en koekjes met kokos zijn bij ons in de buurt niet veilig.

Wij gaan in dit artikel niet beginnen over de gezonde werking van groene thee, maar wel over de lekkere smaak van deze thee. Wij drinken allebei graag groene thee, maar er zijn veel mensen die deze smaak niet zo lekker vinden. Wil je toch graag groene thee drinken (omdat het gezond is), dan is het een tip om deze variant eens te proberen.

~DSC_1466

~DSC_1469

Hij smaakt niet echt naar groene thee en de smaak van kokos is niet overheersend. Het is moeilijk uit te leggen, maar wij vinden het erg lekker. Een verrassende combinatie voor een theesmaak. Leuk bedacht Pickwick! Deze thee is een lekkere aanvulling in de theedoos!

Deze thee is te koop voor een adviesprijs van €1,59/20 stuks en is te koop bij de meeste supermarkten en DE winkels.

Wat is jullie favoriete theesmaak?

Volg:

Comments

 1. 7 januari 2014 / 10:29

  hee die ga ik eens halen, ik ben nu fan van de twinings green tea lychee mango dus tropische smaakjes gaan er bij mij altijd wel in :)

 2. 4 januari 2014 / 21:08

  ik ben gek op green tea cranberry, maar deze kende ik nog niet!

 3. 4 januari 2014 / 17:47

  Ik hou niet van groende thee en niet van kokos. Deze sla ik over, hihi. Mijn favoriet is standaard, altijd rooibos.

 4. 4 januari 2014 / 13:58

  Thee ziet er altijd zo gezellig en leuk uit en de smaakjes klinken super lekker maar ik vind thee echt ‘bah’ :(.

 5. 4 januari 2014 / 11:02

  Alleen al omdat ik zo nieuwsgierig ben naar deze smaak wil ik hem hebben! Ik vind groene thee trouwens juist heel lekker :)

 6. 4 januari 2014 / 10:30

  Wel grappig dat er steeds meer combi’s komen met green tea. Ik hou niet van kokos, dus deze zal ik niet zo snel komen. Mijn favoriete green tea is die met cranberry, heerlijk!

  • iscreambeauty
   4 januari 2014 / 13:01

   Die is ook lekker!

 7. 4 januari 2014 / 09:57

  Ik vond deze smaak helemaaaaaaal niet lekker! Vond hem zelfs een beetjje weeig smaken:(

 8. 4 januari 2014 / 09:53

  Ik ben dol op groene thee! Deze variant ken ik echter nog niet. Jullie hebben me nieuwsgierig gemaakt :-)

 9. 4 januari 2014 / 09:40

  Ik ben benieuwd! Ik kende hem niet en ik hou wel van groene thee :)

 10. 4 januari 2014 / 07:08

  Ik ben ook gek op kokos! Ik ga deze Pickwick variant binnenkort kopen, ben erg benieuwd naar de smaak. Mijn favo theesmaak is Framboos..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge