Photo Diary #47

Het is de laatste tijd zo lastig om nog enigzins iets van een foto dagboek online te plaatsen, omdat we vrijwel niets bijzonders doen. De keren dat we de deur uit zijn gegaan is in dit nieuwe jaar nog op één hand te tellen en het ziet er ook niet echt naar uit dat daar snel verandering in gaat komen. Maar goed, ik laat jullie zien wat we de afgelopen tijd hebben uitgespookt. Kijk je mee?

De muur boven onze bank vonden we nog leeg en kaal, dus we bestelden deze muurcirkel. Het was lastig zoeken naar een mooie afbeelding, deze van de zee vonden we allebei direct mooi! Deze hebben we besteld bij Dutch Sprinkles.

En natuurlijk mogen zelfgebakken koekjes niet ontbreken. Noud en ik staan zeker 2 keer in de week in de keuken om iets te bakken. Deze M&M koekjes waren super lekker!

We stonden op het punt om weg te gaan als ik Noud ineens ‘kwijt’ ben. Moest nog even wat eten pakken. Snap ik helemaal.

Voordat ik überhaupt ooit zwanger was sportte ik zeker 4 keer in de week. Favoriet waren XCORE en bodypump. Nu de sportscholen dicht zitten en het sowieso veel meer geregel en geplan is, leek het me een goed idee om zelf een buis te bestellen. De les stream ik op de televisie en zo is het net echt. Mijn conditie is echt om te huilen, of zoals men zegt: ‘ik heb de conditie van een wijkagent’, maar daar werken we aan. Haha.

Mooie kleuren!

Na een paar weken online les te hebben gegeven, sta ik eindelijk weer voor de klas. Leuk!

Rustig ochtendje met Morris.

En met Noud. Ik ben blij dat hij boekjen lezen zo leuk vindt. Vond en vind ik zelf namelijk ook. En ik weet hoe belangrijk dat is. Dit is het prentenboek van het jaar ‘Coco kan het’.

En toen was er sneeuw! En niet zo’n klein beetje ook. Ik vind sneeuw mooi om te zien en zo’n wit landschap ook, maar ik vind het heel eng om met de auto doorheen te moeten rijden.

Terwijl Morris lag te slapen gingen Noud en ik even buiten kijken. De eerste keer voor hem met zoveel sneeuw. Hij vond het een paar minuten leuk, toen werd het hem te koud. Wat ik volledig begrijp haha.

Ik zette de auto ’s avonds al vast aan de grote straat, leek me handig zodat ik ’s ochtends niet over de kleine tussendoor weggetjes hoefde. Bleek de volgende dag een goed idee te zijn geweest, het was spekglad.

Jaaa! Na weken wachten is daar onze nieuwe stoel! Hij zit heerlijk en de kleur is fantastisch 😍

Gaan we weer. Dit keer maakten we rocky road.

En we knutselen Coco.

Soms is het een combinatie van knuffelen en bijna wurgen, maar de intenties zijn goed haha.

Voordat Noud gaat slapen lezen we altijd een boekje. De boekjes van Bobbi zijn hier favoriet! Hij leest het boekje ook altijd nog een keer zelf. En dat vind ik dan weer zo schattig dat ik het via de babyfoon volg.

Dit was duidelijk een foto van voor alle sneeuw, maar deze wagen is ideaal. Morris kan bovenin alles goed zien en om zich heen kijken Noud kan lekker met de beentjes gestrekt onderin.

En als afsluiting dit eenzame wijntje op tafel haha. Die overigens goed smaakte!

Ik hoop dat jullie een leuke week hebben gehad en plezier hebben beleeft aan de sneeuw! Bedankt voor het lezen! X

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge