Photo Diary #45 kou, kerst en vooral veel thuis

Goedemorgen! Voor wie zin heeft om tijdens z’n ontbijtje wat foto’s te kijken, ik heb er weer een aantal van afgelopen tijd onder elkaar gezet!

Dit fijne pakketje kreeg ik van een persbureau waar ik veel mee samenwerk. Heerlijke geuren!

Vier uur bij de kapper (stilzitten), maar ik ben weer blond! :) voor mij is de kapper echt geen ‘momentje voor mezelf om even lekker te ontspannen’. Ik kan heel goed stilzitten hoor, maar dan lekker op de bank met Netflix aan. In een kappersstoel lukt me dat niet zo goed.

Ja, ik heb ook even de Starbucks koffie gekocht bij Jumbo! Vond het een leuke mok! Die kreeg je er dus bij.

En door dit soort marketingtrucs laat ik me ook keer op keer weer verleiden. Ik leer het nooit.

Mijn gloedjenieuwe spijkerbroek. Nu al kapot! Noem me maar oppervlakkig, maar ik kan daar echt heel erg van balen. Hopelijk lukt het er nog iets in verband met garantie.. maar heb voor de zekerheid wel vast een nieuwe besteld.

Puzzelen!

Er lag tapijt op de trap en dat vonden we niet zo mooi. Nu hebben we er pvc op in de kleur die goed past bij onze vloer. Hier was het uiteraard nog niet klaar.

Dit dekbed voor Noud had ik al een tijdje op het oog en ineens was het weer op voorraad. De andere kant van het dekbed is beige.

Onze nieuwe eettafel en nieuwe stoelen!

En tja..wat moet dat moet! De onderste is van Mango, de bovenste twee van America Today.

En toen… kreeg ik de laatste foto’s niet online! Niet dat het heel boeiend was hoor, haha. Maar toch! Hier laat ik het dus bij voor nu!

Ik hoop dat jullie allemaal ondanks deze rare tijd een fijne kerst hebben gehad! X

Volg:

Comments

  1. 29 december 2020 / 21:59

    wauw wat een prachtige eettafel zeg, heel gaaf! en je bent weer mooi blond hoor haha ik vind het eerste uurtje bij de kapper wel prima, daarna ben ik het ook wel zat als we richting de 3 uur 3,5 uur gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge