Photo Diary #43 Heel lang niet gezien!

Want de laatste photo diary is van april.. dat lijkt alweer een heel ander leven te zijn! En dat is het ook zo’n beetje wel, want in april was Morris nog niet eens geboren. Er is een heleboel gebeurd dus haha. Ik heb weer wat foto’s verzameld van de afgelopen tijd en ga weer proberen wat regelmatiger te uploaden, want ik merk dat dit nog steeds één van de best gelezen artikelen zijn.

Even terug naar de warme dagen begin deze zomer. Heerlijk! Het kan mij voor mezelf niet warm genoeg zijn, maar voor Morris vond ik het wel vervelend. Ook al had hij daar zelf volgens mij geen last van. Noud ook niet, lekker de hele dag in het zwembad!

Ik heb mijn haar weer wat blonder laten maken bij de kapper. Ik ben nog niet helemaal tevreden, maar we komen weer in de buurt!

Samen met Noud naar het Dolfinarium, hij is gek op vissen en kijkt zijn ogen uit daar! Er zijn ook veel speeltuinen en speelplekken dus voor (kleine) kinderen echt top!

Een tip voor iedereen die van voorlezen houdt!

Noud gaat volgende week voor het eerst naar de peuterspeelzaal..spannend! Hij kreeg van ons deze rugzak.

En ik kreeg deze parfums opgestuurd..die ruiken zo lekker! Ik draag ‘em bijna iedere dag.

Vloeren uitzoeken! Dit wordt ‘em niet trouwens haha.

Dagje naar de dierentuin in Osnabrück.

Samen wandelen in het bos. Dit doen we bijna iedere week wel een keer.

Avondje tv kijken met Jan Smit! Dat vind ik dus leuk.

Ik bestel sinds een paar maanden foto’s via Klikkie. Hier kun je maandelijks 10 foto’s laten afdrukken (ook meer als je dat wil!) Een aantal plak ik in de herinneringsboeken van de jongens. Wat ik met de foto’s die ik daar niet in plak ga doen moet ik nog bedenken.

Deze jas zag ik online bij de H&M.. wel doen..niet doen? Twijfel!

Ik vind het nog steeds leuk om deze foto dagboeken te maken..alleen.. ik doe gewoon niet zo heel veel haha. Is het dan wel leuk om te

Volg:

Comments

 1. 21 september 2020 / 09:53

  Wat fijn momentjes heb je gehad.
  Altijd fijn met de kleintjes naar een dierentuin.
  Mijn zoon die geniet der ook steeds van, om die geweldige dieren te zien.
  En die jas, die ziet der geweldig uit…!

 2. 15 september 2020 / 17:45

  Jas? Doen! en wat een heerlijk overzicht weer, leuk dat aquarium zo beneden.. ik kan hier uren naar kijken.
  Toch hebben wij de onze op de zolder weggedaan.. hij bleef op een gegeven moment vies en er zaten honderden slakken in op een gegeven moment brr…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge