Photo Diary #41

Goedemorgen! Leuk dat je weer hebt doorgeklikt om de foto’s van afgelopen week te bekijken. Het was de bedoeling dat dit artikel afgelopen maandag online zou komen, maar dat is niet helemaal gelukt haha. Iets met te weinig tijd en ik wilde zondag avond iets liever in bed liggen dan dit dagboekje maken. Hierbij alsnog!

Mijn fotoboek van de vakantie kwam binnen! Die bestel ik al jaren via de Hema en dat bevalt nog steeds erg goed! Ik besteed er nooit heel veel aandacht aan (als in: bewerkte foto’s etc.), maar ik vind het wel erg leuk om een herinnering in de vorm van een foto album te hebben.

Over foto’s gesproken, ik kreeg deze enorme foto op forex toegestuurd. Het is bijna ware grootte haha. Super tof, maar ik wist niet dat hij zo groot zou zijn! Ik zal binnenkort nog even een linkje delen!

Onze alleseter Noud heeft sinds een tijdje geen zin meer in groente. Aardappels en vlees gaan er goed in, maar groente spuugt hij direct weer uit. Zal een fase zijn (vaak gehoord haha!), maar toch vind ik het wel mijn verantwoordelijkheid om hem groente binnen te laten krijgen. Ik haalde dus mijn slowjuicer van zolder en ging aan het persen. Wortel en appel krijgt hij nu vaak, gewoon in zijn fles of beker. Drinkt ie gelukkig wel!

Bij ons in de buurt zit een heel mooi speeltuintje met een super groot grasveld. Hier waren we afgelopen dagen met het mooie weer ook veel te vinden!

Boekjes lezen voor het slapengaan.

Een ochtendje naar Ballorig is natuurlijk vragen om problemen. Noud klimt namelijk overal op, niets is hem te hoog of te stijl.

En ja, deze had ik dus ook weer nodig. Hij klom over een hekje (ging niet helemaal goed, klein inschattingsfoutje), en maakte best een harde klap. Gekoeld met ijs en thuis direct dit wonderspul erop gesmeerd.

Tosti eten bij mijn ouders!

Samen ontbijten! Ik heb ’s ochtends nooit honger en het liefst eet ik pas rond een uur of 12. Maar ik weet ook dat dat geen goed eetpatroon is dus dat ik echt wat moet veranderen. Dus terwijl Noud aan zijn tweede ontbijtje van de dag zit heb ik voor mezelf ook maar een ouderwetse Hollandse boterham met kaas gemaakt. Ik vind het toch lekkerder als het een tosti is haha.

Omdat we in de klas een feestje vierden ging ik er met Noud even langs. Staat wel toch? Nog 2 en een half jaar wachten haha.

Klimmen bij het speeltuintje waar ik het net over had. Ondertussen kom ik ook aan mijn lichaamsbeweging want ik ren het hele ding rond.

Rondje Ikea! Sinds wanneer zitten er doperwten bij dit menu????

Deze deurmat! Ik hou ervan! Helaas vond de andere helft van ons huwelijk deze mat minder mooi voor in huis. Snap ik.

Even door de Jumbo! Slechts 3 mensen geraakt. Viel mee.

Dit neem ik altijd mee. Zooo lekker en handig!

Met z’n 3en op zondag naar Duitsland. Vlakbij zit namelijk een heel mooi park met een kleine dierentuin en heel veel speeltuinen. We waren er vroeg in de ochtend dus het was nog lekker rustig. Fijn! Haha.

Dit was ‘em weer voor deze week! Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

  1. 24 september 2019 / 19:47

    Het ziet er uit als een leuke week! Ikea is altijd leuk om even rond te kijken he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge