Photo Diary #40

Goedemorgen! Het is weer maandag, er is weer een week voorbij dus er staat weer een online dagboek klaar! Kijk je mee?

Dit was vorige week zondagavond, maar ik gok (hoop!) dat we er vanavond weer zo bij zitten. Het huis netjes ogeruimd, de kaarsjes aan en Expeditie Robinson op de zender. Fijne afsluiting van het weekend.

Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik dus ik heb van die dagen niet veel foto’s. Maar wel van dit gedeukte koffiecupje. Die stuurde ik op naar Nespresso (de foto), want bijna heel onze bestelling kwam gedeukt aan. Als het goed is wordt dit netjes opgelost!

Noud krijgt ’s ochtends altijd een fles pap en sinds vorige week is het blijkbaar stoer om die staand op te drinken. Wat jij wil jongen.

En ik kreeg mijn nieuwe armbandje, super leuk toch? Ik hou echt van dat printje.

Op donderdag maak ik – als Noud slaapt – het huis schoon, maar ik vind dat zo’n vervelende klus. In no time is het weer stoffig dus ik heb altijd het gevoel dat ik het helemaal voor niets doe.

Het is ook nog best wel lekker weer! Deksel van de zandbak en gaan.

Rondje boodschappen doen! Ik probeer sinds een maandje wat normaler inkopen te doen (en dan ook gelijk voor de hele week). Eerder ging ik bijna iedere dag naar de supermarkt en ik nam dan natuurlijk altijd veel te veel mee. Dat wilde ik niet meer, dus ik probeer het nu op deze manier.

Dit tijdschrift werd bezorgd, ik heb er snel even door heen gebladerd (nog geen tijd gehad om te lezen helaas), ik zag al een aantal interessante artikelen!

Noud laat sinds een tijdje bijna altijd zijn groente staan, hij spuugt het uit of hij laat het gewoon echt links liggen. Dat is niet de bedoeling! Ik kocht een zak wortels en wat andere groentes en haalde mijn sapcentrifuge weer van zolder. Ik maakte een sapje met wortel, appel, banaan en spinazie. Dat vond hij gelukkig wel lekker! Zo krijgt hij toch wel wat groente binnen.

En dat moet ik zeggen terwijl ik vlak daarvoor deze twee zakken bij de winkel meenam. Die zijn zoooo lekker! Ik vind het trouwens onzin dat je pepernoten alleen in december ‘mag’ eten. Het zijn toch gewoon een soort koekjes?

Tja, wat kan ik zeggen. Het was vroeg die ochtend haha.

Als vanouds op zaterdagochtend eventjes naar de stad. Even een bezoekje aan de Intertoys..

Noud was niet weg te slaan bij dit speelhuisje. Als je ons een beetje kent weet je dat wij nu gelijk zo’n huisje in de tuin willen. Maar…. we hadden al iets anders op het oog…

Namelijk deze Duplo wereld. Kijk dan, dit is toch fantastisch??

Eerlijk is eerlijk, het had voor Noud natuurlijk niet gehoeven. Maar wij vonden deze set zelf heel erg leuk haha. En Duplo is natuurlijk gewoon een investering. En ik moet zeggen: eenmaal uitgepakt vond Noud het echt fantastisch. Hij speelt er non stop mee. En loopt sindsdien met de twee giraffes door het huis.

Bij de Hema ons jaarlijkse vakantiealbum gemaakt!

Mijn zaterdagavond bestond grotendeels uit het vernieuwen van mijn blog. Ik heb veel artikelen verwijderd (sommige kwamen al uit 2013!) en ik ben nu heel erg aan het nadenken wat ik wil en wat ik niet wil. Ik heb via Instagram al om hulp gevraagd, maar ik zou het ook via deze weg heel fijn vinden als jullie me laten weten wat je leuk vindt om te lezen.

Even bij mijn ouders langs. We konden nog heerlijk buiten zitten, zo fijn!

En dat was het weekend alweer! Ik heb voor aankomende week genoeg artikelen ingepland, dus kom gerust nog een keertje langs ;-)

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  16 september 2019 / 05:15

  Zo luek en goed om te zien jullie zoon met mooie en leerzaam speelgoed speeld.
  Goed idee van de sapcetrifuge door die te gebruiken dat jullie kind
  toch nog groeten boordevol vitamines binnen krijgt.

  Een f8jne dag ‍♀️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge