Photo Diary #39

Goedemorgen! Zoals je merkt moet ik er even weer een ritme in krijgen. Ik ben weer aan het werk en hoe hard (bijna) iedereen ook roept dat het zo fijn is dat er weer ritme is na de zomervakantie, is dat bij mij nog ver te zoeken. Vind ik totaal niet erg overigens, maar het is weer even zoeken naar de balans tussen werk en vrije tijd. Maar goed, ik heb wel wat foto’s verzameld, kijk je mee?

Op zondag lunchen met een broodje zalm en een wijntje, helemaal prima!

Ik doe mijn best om wat moois te bouwen van de Duplo, Noud weet vervolgens niet hoe snel hij het weer af moet breken. Werken we nog aan.

Hoekje van de keuken! Die plant en standaard kochten we begin dit jaar bij een tuincentrum. Ben er nog steeds blij mee!

Kijk dit nou, dit is toch schattig?! Het lijkt wel alsof het verkleind is zo met die grote schoenendoos haha. Deze regenlaarzen zijn van Bergstein en na 3 uur getwijfeld te hebben over de kleur ben ik voor de gele variant gegaan.

Rondje tuincentrum op mijn vrije dag! Gezellig samen met mijn moeder en zusje.

Ik was dus echt boos toen ik dit zag toen wij rond 19 u thuiskwamen. Dit pakketje heeft gewoon de hele middag buiten in de regen gestaan. De postbode had er een stuk afgescheurd zodat niet te achterhalen was waar het vandaan kwam. Mislukt trouwens, wij hebben teveel CSI gekeken hiervoor. Ik vind het zo asociaal. Het was helemaal verregend en het shirtje wat er in zat ook. Veel dingen die opgestuurd worden voor mijn blog weet ik niet van te voren, dus ik kan dan ook niet thuis blijven om het pakketje in ontvangst te nemen. Echt niet oke dit!

Ik at deze pizza een beetje met gemengde gevoelens op. Het is namelijk zo’n bloemkool bodem pizza. Ik was te nieuwsgierig en ik durf het bijna niet te zeggen, maar het was niet eens zo slecht. De korst (waar het niet belegd was) smaakte wel erg naar bloemkool, maar verder proefde je daar niets van.

Blikjes drinken koop ik bij de toko. Ik werd gek van het gepiep van de autogordel dat ik de blikjes de gordel maar heb omgedaan. De mensen naast mij moeten zich wel afgevraagd hebben of ik het wel goed met me gaat.

Dit. Door elke kop koffie. Heerlijk! Kan volgens mij net zo goed een reep chocola opeten (zoveel suiker), maar je moet wat als je koffie niet zo lekker vindt.

Ik kreeg deze nieuwe winterjas voor Noud opgestuurd (via Schattigebabykleertjes.nl, van het merk By Flo). Meer informatie hierover volgt snel! Terwijl de mussen strak van het dak vielen wilde Noud de jas niet meer uit. Is goed mien jongen.

We gingen een dagje naar Burgers Zoo, dat is echt een aanrader! Alles staat heel duidelijk aangegeven (fijn!) en er is meer dan genoeg eet en drink gelegenheid (ook fijn!). Ruime looppaden en gewoon ook echt een mooie dierentuin!

Met vriendinnen wijntjes drinken, bijkletsen en Just Dancen op de Wii. Ik merkte wel dat ik echt nodig aan mijn conditie moet werken haha, zweet overal en was ook gewoon echt buiten adem. Niet goed dit.

Aan de ene kant heel fijn als het zonnetje zo lekker naar binnen schijnt. Aan de andere kant ook niet want dan wordt pijnlijk duidelijk hoe stoffig alles is haha.

Dit was ‘em weer! Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

 1. chucky1012
  10 september 2019 / 22:23

  Balen van je pakket…..
  Ik zie het regelmatig en dit is niet goed.
  Ze zijn te lui om dan ’s avonds weer langs te komen….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge