Photo Diary #34 Naar de tandarts & wijntjes drinken

Goedemorgen! Daar ben ik weer deze maandagmorgen. Voor veel mensen een vrije dag en voor mij ook! Heerlijk, een extra (extra lang) weekend. Ik maakte afgelopen week weer wat foto’s dus pak een kop thee en kijk mee!

Dit was maandag. De dag dat mijn allerlaatste beetje verstand me uit de mond werd getrokken. Het viel (zoals eigenlijk altijd) reuze mee en ik stond best snel weer buiten. Met een dikke wat in mijn wang weer naar huis. Ik heb er gelukkig amper nog last van gehad!

Ik kreeg een mailtje van Wijck (hier hebben wij meerdere posters van) dat ze nu ook eilanden posters hebben. En ja hoor, Aruba staat erbij. Nog even een plekje zoeken en dan is het denk ik een kwestie van dagen voor wij deze besteld hebben.

Terwijl wij aan het werk zijn ligt Noud bij mijn ouders te chillen de hangmat.

Ik ging naar een wijnproeverij in de stad. Super leuk! De volgende keer alleen iets meer eten van te voren want het waren gewoon 9 volle glazen wijn die geschonken verder. Was ik zeg maar niet helemaal op voorbereid. Lekker was het wel!

Het was wel inclusief hapjes, maar waar ik normaal gesproken gewoon nacho’s eet bij mijn wijntje, kregen we nu dit monster voorgeschoteld. Niks voor mij haha.

Met mijn moeder en Noud lunchen in de stad. Ik kreeg dit fotogenieke schaaltje.

En even een rondje langs de winkels. Noud is even zichzelf aan het bewonderen in de spiegel.

En even zijn nieuwe jas showen! Kan iemand me vertellen waar mijn baby gebleven is?

Snoepjes kopen bij Ikea!

En dit is weer gebeurd. Ik kon het niet laten. Ik had al maanden een blousje op het oog, maar die had ik absoluut niet nodig en wat ook belachelijk hoog geprijsd. Nu was er sale..en dan weet je het wel. Ik hoop met heel mijn hart dat de maat goed is, want mijn eigenlijke maat was al direct uitverkocht. Maar goed..mijn laatste Scotch&Soda blousje viel ook groot uit.. dus ik hoop dat dit nu ook het geval is!

Dit super schattige kettinkje kwam ook binnen. Doet me een beetje aan vroeger denken met die kraaltjes. Ik denk dat dit wel leuk te combineren is!

Bedankt voor het kijken! Fijne week! X

Volg:

Comments

 1. 12 juni 2019 / 21:09

  Wat een leuk jasje heeft Noud aan. Staat hem goed. Echt top!

 2. 11 juni 2019 / 21:31

  Gelukkig heb je het tandartsbezoek en de wijnproeverij goed doorstaan!
  Ik wil de IKEA wel weer bezoeken, vooral de showrooms. In Delft had/ heb (?) je aan het begin van de route zo’n leuk minihuisje. Helaas weinig ruimte voor boeken.

 3. 11 juni 2019 / 15:13

  heb nog 1 verstandskies sie nog verstopt zit. Mag er van mij wel lekker blijven zitten.Bleeh.

 4. Frederique
  11 juni 2019 / 13:00

  Jij hebt jezelf lekker verwend deze week! (en geef mij die monster maar haha)

 5. 10 juni 2019 / 23:28

  Zo’n knappe foto van Noud! Echt een stoere bink.

 6. 10 juni 2019 / 13:05

  Het zo gezegde monster vind ik echt heerlijk! Maar nacho’s trouwens ook. De tandarts die sla ik liever over en de poster van aruba is tegek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge