Party essentials!

Al gaan wij niet meer zo vaak stappen als ‘vroeger’, wij zijn nog steeds gek op leuke feestjes! Als wij uitgaan spreken we meestal van te voren af met vriendinnen om gezellig wijntjes te drinken en ons klaar te maken. Mét de bijbehorende kledingcrisis. Wij zetten vandaag onze party essentials op een rijtje. Kijk je mee?

Onlangs bijgewerkt7

  1. Een klein tasje voor de belangrijkste dingen: je telefoon, kleingeld, kauwgum en een spiegeltje. Dit superleuke tasje komt van de Primark.
  2. Een opvallend kleurtje op je nagels. De nagellak van O.P.I. en Essie zijn favoriet bij ons. Deze drogen snel en dat is handig voor als je last minute besluit om nog wat anders aan te trekken.
  3. Op ons werk is het niet handig om op hoge hakken te lopen. Jammer, want wij vinden dat wel erg mooi. Als we uitgaan maken we dan ook graag van de gelegenheid gebruik. In de winter zijn laarsjes met een hak onze favouriet. Die pijnlijke voeten aan het einde van de avond nemen we maar voor lief.
  4. Een goede deodorant! De deo van Nivea is top, het laat namelijk geen witte strepen achter op donkere kleding.Wel zo belangrijk wanneer je een avondje gaat stappen!
  5. Opvallen mag best! Toch? Met deze knalkleur lukt dat zeker. Ga voor een lippenstift met een lange houdbaarheid zodat je heel de avond kan stralen zonder je lippen steeds bij te hoeven werken.
  6. SHIIIINEE! Shinen doen wij met ons shimmerbrick van Bobbi Brown. We hebben allebei een andere kleur en wat zijn ze toch prachtig.

*Wat zijn jouw party essentials? Laat het ons gerust weten in de comments!

 

Volg:

Comments

  1. 4 februari 2015 / 08:38

    Aaah die laarsjes met hak zijn echt ontzettend pretty! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge