Noud is 16 maanden! Update!

Goedemorgen! Er zijn weer een aantal maanden voorbij na de laatste keer dat ik een update schreef over Noud. Hij is inmiddels (morgen!) 16 maanden en ik kan niet anders dan toegeven dat de tijd echt voorbij vliegt. Ik vind het fantastisch om te zien hoeveel hij begrijpt en hoe hij steeds meer een echt mensje begint te worden. Benieuwd hoe het verder gaat? Lees dan gauw verder!


Noud slaapt sinds de zomervakantie nog maar 1 keer op een dag. Een powernap zo af en toe in de buggy of autostoel daar niet bij gerekend. Dit gaat eigenlijk hartstikke goed! Noud was voor de zomervakantie vaak rond 5 uur ’s ochtends (’s nachts!) klaarwakker en voor hem was de dag dan ook gewoon echt begonnen. Op vakantie ging het eigenlijk vanzelf, hij had aan 1 slaapje voldoende én hij sliep ’s ochtends weer wat langer. Hij slaapt nu ergens tussen 11 en 15 en slaapt tussen de 2 en 3 uur. Tegen 19.30 gaat hij weer naar bed en de volgende ochtend is hij tussen 6.00 en 7.00 weer wakker.

Waar zijn honger de eerste maanden van zijn leven bijna niet te stillen was, lijkt hij nu met wat minder tevreden. Niet zo gek ook, want hij groeit natuurlijk niet meer zo snel. Nog steeds is het een goede eter, al merken we de laatste tijd wel dat hij wat kieskeuriger wordt. Voorheen maakte het niet uit en at hij bij wijze van spreken nog een stuk karton op. Nu laat hij duidelijk merken als hij iets niet lekker vindt. Favoriet? Rozijntjes. De Hele Dag.

De Wobbel is nog steeds één van de beste aankopen want hij speelt er de hele dag mee. Hij glijdt eraf, klimt erover heen of laat zijn autootjes er vanaf rijden. Geweldig ding. Blokkentorens bouwen en die gelijk weer omgooien doen we ook graag. Het liefst met zoveel mogelijk lawaai.

Stilzitten zit er niet in bij Noud, dat heeft hij sowieso niet zo heel veel gedaan haha. Het liefst is hij aan het lopen, rollen, dansen of spelen. En als het even kan dan buiten. En als dat niet snel genoeg gaat dan pakt hij je wel bij de hand en neemt je mee naar de deur.

Alles gaat zoals je kunt lezen heel erg goed, deze leeftijd is ontzettend genieten en ik kan niet wachten op wat er allemaal nog gaat komen!

Volg:

Comments

  1. chucky1012
    14 september 2019 / 07:02

    Zo leuk om te lezen hoe goed jullie zoon groeit en wat hij allemaal doet op zijn leeftijd.
    Wat gaat de tijd toch snel…..

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge