Nieuwe sportkleding!

Ik vind het heerlijk om te sporten en probeer er zeker 3 á 4 keer in de week tijd voor vrij te maken. Ik raak mijn energie er door kwijt en voel me er gezonder door. En ik merk dat ik veel lekkerder in mijn vel zit als ik regelmatig sport. Daarnaast hou ik ontzettend veel van Mac Donalds en chips dus als ik niet zou sporten zou ik dichtslibben denk ik. Maar…daar komt toch weer de oppervlakkige kant in mij naar boven; ik vind sporten nóg leuker in (nieuwe) sportkleding. Mijn favoriete sportschoenen zijn roze en ik wil graag dat het matcht! Oppervlakkig..zei ik toch! Ik heb een paar leuke sportsetjes bij elkaar gezocht en ik ben benieuwd wat jullie daarvan vinden!

Het tweede setje is mijn favoriet, ik vind vooral die top van Ivy Park mooi! Bovenstaande setjes kun je allemaal shoppen bij Zalando, check voor het afrekenen eerst even of er nog leuke aanbiedingen zijn, Zalando staat erom bekend altijd leuke kortingscodes te hebben! En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Sport jij graag? Welk setje is jouw favoriet? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

 1. 16 januari 2018 / 13:41

  Ik vind het linker setje het leukst. Ik ga elke dag hardlopen, ook al heb ik er vaak geen zin in. Leuke sportkleding kan dan zeker helpen.

 2. 1 februari 2017 / 21:43

  Zulke mooie items!
  Leuk om in hippe sport fashion te sporten.

 3. Jaime
  1 februari 2017 / 15:51

  Ik vind de middelste ook het mooist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge