NIEUW | NIEUW | NIEUWE FLMNG COLLECTIE

Zoals sommigen van jullie wellicht wel weten ben ik vorig jaar een webshop begonnen. Ik verkoop daar voornamelijk (zelfgemaakte) statement shirts. Ik doe dagelijks ideeën op en door de printtechniek die ik gebruik kan ik razendsnel inspelen op alle trends. De collectie wordt dan ook bijna wekelijks aangevuld. Ik laat jullie vandaag de nieuwste items uit de FLMNG collectie zien.

Statement shirts en it bags zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Door de basic uitstraling zijn ze gemakkelijk te combineren.

1 1'2 3 4 yih

 

Ik vind het – naast onze blog – een super leuke hobby en besteed er met veel plezier mijn vrije tijd aan. Alle statement shirts zijn van goede kwaliteit en kosten slechts €14,95! Daarnaast staan er op Facebook en Instagram regelmatig winacties en kortingscodes. Volg beide pagina’s om als eerste op de hoogte te zijn van deze acties.

Let op: dit zijn nieuwe shirtjes! Deze zijn van nóg betere kwaliteit dan de ‘oude’ modellen én ze zijn iets langer! 

Neem voor meer informatie én voor nog meer shirtjes eens een kijkje in de webshop.

Volg:

Comments

 1. 23 februari 2015 / 10:42

  Jee, wat leuk! Ik hou van witte en grijze shirts met teksten, dus ik ga gelijk kijken :).

  • Laura
   23 februari 2015 / 10:43

   Leuk! Ben benieuwd wat je er van vind!

 2. 11 februari 2015 / 21:33

  super leuk die shirtjes, ben alleen geen fan van de hoge hals :)

 3. 11 februari 2015 / 16:22

  Wat een enorm toffe shirts verkoop je toch, snel maar weer eens shoppen in de webshop :)

 4. 11 februari 2015 / 16:15

  Oh echt hele leuke shirtjes! Basic shirts zijn echt mijn favoriet!

 5. 11 februari 2015 / 11:15

  Aaah ik ben gek op zulke shirtjes, heel leuk! <3

 6. 11 februari 2015 / 10:36

  Er staan weer een boel leuke t-shirts tussen! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge