Nieuw: Kruidvat Solat Summer Bronze & After Sun

Vlak voordat wij op vakantie gingen kreeg ik een leuk perspakketje binnen. Daarin zaten een heleboel nieuwe producten van Kruidvat, waaronder deze zonnespray en aftersun. Een perfecter moment om deze uit te proberen was er natuurlijk niet. 

SPF

Vroeger was ik erg laks met insmeren, ik kon zo lang in de zon liggen als ik wilde en werd altijd mooi bruin. Toen ik ouder werd begon ik het belang van goed insmeren wel te zien, ik wil natuurlijk niet zo´n oude, gerimpelde huid als ik 50 ben! Mijn gezicht smeer ik nu dagelijks in met een dagcreme met SPF en zodra de zon schijnt zorg ik dat ook de rest van mijn lichaam goed beschermd is tegen de zon.

Deze zonnespray van Kruidvat heeft factor 30 en dat vind ik prima. Factor 30 houdt in dat je 30 keer langer in de zon kan zitten zonder te verbranden dan dat je dat zonder zonbescherming kan. Kan je 10 minuten in de zon zitten zonder te verbranden? Dan kan je dat met factor 30 dus 300 minuten (5 uur).

Afer sun

Een aftersun zorgt er voor dat je huid gehydrateerd wordt. Met een aftersunproduct herstel je de huidbarrière en daarmee het vochtgehalte van je huid. Als je regelmatig in de zon bent en daarna niet hydrdateert, wordt je huid droger, verliest ze haar elasticiteit en krijg je kleine rimpeltjes. Als je een beetje verbrand bent zorgt een aftersun ervoor dat je huid kalmeert en herstelt. Ik gebruik het liefst een aloë vera aftersun, dit voelt zó verkoelend aan! In de meeste aftersun producten zit trouwens aloë vera. Jammer genoeg niet in deze va Kruidvat trouwens..

De aftersun voelt ook niet heel verkoelend aan moet ik zezggen. Hij maakt mijn huid wel lekker vettig en dat voelt wel lekker zacht aan. Een groot pluspunt is dat deze aftersun heel kleine glittertjes bevat. Als je nog even rondloopt in het avondzonnetje glinster je van alle kanten! Op een subtiele manier! Ik vind het leuk!

Zorg jij er altijd voor dat je goed beschermt bent tegen de zon? Laat het gerust weten in de comments!

Deze producten zijn vanaf nu te koop bij Kruidvat.

*

Volg:

Comments

 1. 16 mei 2017 / 11:31

  Ik vind smeren ook belangrijk! Liefste gebruik ik factor 50 als er veel zon is. Ik verbrand wel makkelijk voor ik een keertje bruin ben. En in mn dagelijkse dagcreme zit 30. Ik wil wel een jonge huid houden.
  Is de formule van deze zonnebrand trouwens fijn! Trekt ie in of blijft ie nog plakken?
  Laura | LvanR onlangs geplaatst…The Power of Makeup: Makeup VS No MakeupMy Profile

 2. 16 mei 2017 / 08:27

  Ik ga zeker altijd goed beschermd genieten van de zon.
  Want ook ik kan met een geteinte huid verbranden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge