New in: panterprint schoenen van Online Shoes

‘Moet. Ik. Hebben.’ Dat was precies wat ik dacht toen ik deze schoenen voor het eerst zag. Het was zomervakantie en ik was op weg naar het terras toen ik een schoenenwinkel in getrokken werd. Het ging automatisch, ik wilde helemaal geen winkel in, maar opeens was ik binnen en had ik deze beauties in mijn hand. Nouja toen kon ik ze net zo goed even passen. En ja hoor ze zaten als gegoten, liepen als pantoffeltjes, er stond nog net geen ‘Laura’ op. Maar de afspraak met mezelf was: geen nieuwe schoenen meer kopen.

Maar goed, dit artikel zou er niet zijn als ik ze niet toch nog had gekocht. Een paar weken later, dat wel. Ze bleven maar door m’n hoofd spoken. Kennen jullie de uitdrukking (wat natuurlijk geen officiële uitdrukking is) ‘Nothing haunts you more than the things you didn’t buy’. Dat gold zeker voor dit paar.

~DSC_1280f

~DSC_1282g

~DSC_1283g

~DSC_1284g

Deze hoge veterschoenen zijn van het merk Online Shoes en zijn gemaakt van leer en gevoerd met leer. En ze zijn nog zacht ook! Ze zitten heerlijk! Ondanks de opvallende print vind ik deze schoenen gemakkelijk te combineren. Ik ben er erg blij mee! Ze kosten 89,95 en je kunt ze hier bestellen. Mocht je in (de buurt van) Enschede wonen kun je ook even bij Sooco naar binnenlopen, dan kun je ze meteen passen en meenemen. Qua maat vallen ze normaal, ik heb normaal gesproken maat 39 en van deze schoenen ook. En zoals ik al zei: ze zitten heerlijk! 

-Welke schoenen draag jij vaak?-

Volg ons via BloglovinFacebookTwitterYoutube & Instagram

 

Volg:

Comments

 1. 20 september 2014 / 21:55

  Wat een gave schoenen, ik ben benieuwd naar hoe je ze combineert! :D

 2. 13 september 2014 / 14:53

  Wat een super leuke schoenen erg leuk mooie print <3

 3. 13 september 2014 / 14:11

  Aaah deze zijn zo ongelooflijk gaaf! Echt heel erg leuk om te zien, supermooi!

 4. 13 september 2014 / 09:17

  Wat een toffe schoenen, ik ben benieuwd hoe je ze combineert!

 5. 13 september 2014 / 09:06

  Cool! Ben best benieuwd hoe ze staan onder een outfit, leuk!

 6. 13 september 2014 / 08:43

  Aaah je hebt ze dan toch eindelijk! Ik denk dat ze je te gek zullen staan, wat zien ze er comfy uit! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge