Je bent hier: Home » Mode » Mijn Pandora armband

Mijn Pandora armband

Vandaag laat ik jullie mijn Pandora armband zien en vertel ik jullie over de bedels die eraan zitten. Aan iedere bedel zit een herinnering en dat maakt ‘em zo speciaal. Ik draag mijn armband iedere dag en zou er eigenlijk nog wel graag één bij dragen. Deze raakt al aardig vol namelijk.

De armband zelf kocht ik samen met de palmboom en de blauwe bedel op Aruba. Ik wilde graag een souvenir waarmee ik altijd een beetje Aruba bij me zou hebben. Ik weet het moment nog precies waarop we ‘em kochten. In oktober gaan we weer naar Aruba en ik ga sowieso nog een bedel kopen daar.

 

Het hartje kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn oma. Ik vind dit hartje extra mooi omdat er een klein gouden hartje in verwerkt zit.

Van links naar rechts
Het bedeltje links met de hartjes kreeg ik van mijn broertje en zusje. Die glinstert super mooi als de zon erop schijnt! Het kasteeltje kocht ik als herinnering aan Euro Disney waar Ron en ik afgelopen december waren. En het I love you bedeltje kreeg ik van Ron.

Het sister bedeltje en de bedel ernaast kochten mijn zusje en ik samen, zij heeft de andere helft.

De rechter bedel is mijn souvenir uit Ibiza. De kleur of de bedel heeft geen speciale betekenis, maar doet mij wel denken aan een super leuke vakantie op Ibiza! Het bedeltje daar links naast kreeg ik van mijn ouders en komt uit Frankrijk.

Een tropische zonsondergang mét palmboom. Ook deze kreeg ik van mijn ouders en deze bedel past perfect bij mij. All I need is a little bit of paradise staat erin gegraveerd.

Zoals je ziet heeft mijn armband geen speciaal (kleuren)thema. Ik draag dc bedels die ik heb gekregen of die mij aan een fijn moment doen denken.

Heb jij ook een Pandora armand? Zou jij er één dragen? Laat het gerust weten in de comments!

13 Reacties

 1. Wat een prachtige armband zeg! Pandora is echt heel erg mooi.
  Nicole onlangs geplaatst…Bright Lips With The Fleur De Force Lipgloss in Starry Starry NightMy Profile

 2. Mooi, hoor! En wat leuk, dat je zo altijd je herinneringen & aandenken aan lieve mensen bij je hebt.

 3. Ah, ik weet nog wel dat een paar jaar geleden de Pandora-armbanden echt een hype waren in mijn omgeving. Zelf nooit gehad, maar ze zijn wel mooi!

 4. Wauw.. ik zat helemaal in jouw verhaal! Wat mooi zeg. De armband vertelt een heel verhaal. Mooi om zo je herinneringen te koesteren, als echte juweeltjes

 5. Mooi zo’n armband vol herinneringen. Bijzonder en nog mooi ook!

 6. Wat mooi dat ze allemaal een betekenis hebben! Jaren terug heb ik ook een pandora armband gehad met allemaal bedels met een betekenis. Helaas is deze tijdens een gymles gejat.. Echt verdriet om gehad toen!

 7. Super gave armbanden!

 8. Wat leuk om te lezen wat ze betekenen! De combinatie van de kleuren vind ik erg leuk, lekker zomers!
  Kim onlangs geplaatst…Veilig in de zon met Kruidvat Solait Sun ProtectionMy Profile

 9. Wauw… prachtig!

 10. ik vind ‘m mooi! ❤
  femketje onlangs geplaatst…Look – Comicbook Inspired.My Profile

 11. Oh wat een leuke armband! Ze zijn zo leuk he?! Dat hartje van je oma, zo lief! Leuke blog girl, ik blijf lezen! 😀
  Helena onlangs geplaatst…SHOP THE LOOK: zwart vs kleur | wat kies jij?My Profile

 12. Jaaa ik heb deze ook nog, van jaren geleden. Heb ook alleen maar bedeltjes met een speciale betekenis, heel erg tof. Ik draag hem nu eigenlijk nooit meer, misschien toch weer eens doen!
  Susan onlangs geplaatst…Persoonlijk: Surprise party en koffers pakkenMy Profile

 13. Wat leuk een aantal jaar geleden was ik hier helemaal fan van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge