Je bent hier: Home » Mode » Mijn nieuwe sieraden van Lucardi

Mijn nieuwe sieraden van Lucardi

Ik sprong nog net geen gat in de lucht toen de postbode dit pakketje kwam brengen maar oi oi oi, wat ben ik er blij mee. Ik ontving van Lucardi een prachtige armband en een ring van het merk Guess. Het allereerste horloge wat ik zelf kocht was van Guess. Sterker nog: dat horloge draag ik nog steeds. Hij mist een paar steentjes (kan niet meer gemaakt worden, is al bijna 10 jaar oud). Ik kocht dat horloge toentertijd bij Lucardi Juwelier in Enschede en sindsdien loop ik er regelmatig naar binnen. Oké, genoeg sentimenteel gedoe. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe sieraden zien.

De armband vind ik mooi en stoer tegelijk. Hij is van Lucardi maar doet me ergens wel denken aan de bekende Buddha2Buddha armbanden. De ring is van Guess sieraden en is een echte eyecatcher. Ik draag de laatste tijd alleen nog maar zilveren sieraden en ik miste nog een mooie ring. De ring is zilverkleurig en is versierd met het Guess logo en Swarovski kristallen. Lekker shiney dus, ik hou d´r van!

Je kunt natuurlijk een Lucardi filiaal bij jou in de buurt opzoeken, maar online bestellen kan ook. En daar zitten veel voordelen aan! Het grootste voordeel is natuurlijk dat je na sluitingstijd onbeperkt door kunt winkelen. En dat je wanneer je voor 21.00 uur besteld, je bestelling de volgende (werk)dag al wordt bezorgd. Vanaf €29,99 is de verzending gratis en is het artikel niet goed, krijg je je geld terug.

Ik ben erg benieuwd wat je van mijn nieuwe sieraden vindt! Laat het gerust weten in de comments!

*

18 Reacties

 1. Heb he-le-maal niks met sieraden, maar staat je goed!

 2. Wat een mooie sieraden! Vooral de armband vind ik heel tof 🙂
  Mylou onlangs geplaatst…Zo krijg je cashback bij al je online aankopenMy Profile

 3. Super tof! Ik vind vooral de armband erg mooi, deze zou ik ook zo kunnen dragen

 4. Dat armbandje vind ik echt supermooi! De ring is ook mooi, maar ik verkies armbandjes boven ringen.

 5. Prachtig! Dit is ook precies mijn stijl! Ik zou weer eens wat vaker sieraden moeten dragen. Ik heb van die periodes. 🙂

 6. Wauw heel mooi zeg!

 7. Mooie sieraden! Leuk dat je die gekregen hebt:).

 8. Wat een mooie sieraden! De armband geeft zeker een stoere touch aan je outfit! Staat je goed!

 9. De ring vind ik prachtig. De ketting is mij wat te ruig. Maar het zijn leuke sieraden allemaal.

 10. Wauw, wat een ontzettend mooie sieraden! Ik verwacht toevallig zelf een bestelling van Lucardi, nu kan ik echt niet meer wachten!

 11. Jeetje wat een mooie sierraden. Ik vind de armband heel erg gaaf!
  Nicole onlangs geplaatst…Tanya Burr Galaxy Eyeshadow PaletteMy Profile

 12. Wat een prachtige armband zeg! Ik zou hem zelf ook zo kunnen kiezen, want het is echt een eye-catcher aan je pols en is ook heel draagbaar naar kantoor (#officelife haha). Love it! En zilver is in mijn ogen altijd mooi. 😉 Xx

 13. Super mooie sieraden! Love it! x
  Valeria onlangs geplaatst…Mijn favoriete budget make-up productenMy Profile

 14. looove die armband 😀
  femketje onlangs geplaatst…Biggest Aliexpress Nail Supplies Haul Ever!My Profile

 15. Ik vind de sieraden wat te grof naar mijn smaak maar fijn dat jij er zo blij mee bent!

 16. Wat een leuke sieraden! Zelf ga ik nooit de lucardi in Enschede binnen.. Misschien eens doen.
  Susan onlangs geplaatst…Primark PS… XXL Plump Lipgloss As If en WhateverMy Profile

 17. Hele leuke sieraden! De armband heeft inderdaad wel wat weg van Buddha en lekker shiny is altijd goed.
  Kim onlangs geplaatst…Miss Sporty Blogger Look ReviewMy Profile

 18. Wauw….
  Schitterende jewelz 😉
  Ik zal snel eens naar die sieradenwinkel gaan…

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge