Mijn kwasten van Real Techniques

Omdat ik onlangs mijn Real Techniques kwasten familie heb uitgebreid laat ik jullie deze vandaag zien én vertel ik waarvoor ik ze gebruik. Ik ben fan van dit merk! De kwasten zien er mooi uit, zijn super zacht, verliezen geen enkele haar en blijven na heel vaak wassen nog steeds erg mooi. Vandaag vertel ik over de kwasten die ik het meest gebruik.

~DSC_0149g

Buffing Brush

Ik gebruik deze kwast om mijn foundation aan te brengen. Ik vind hem erg fijn; hij verdeelt en blendt de foundation mooi over mijn gezicht. Deze kwast is erg soepel en werkt erg makkelijk.

Expert Face Brush

Deze kwast gebruik ik ook voor mijn foundation. Ik wissel af met de buffing brush. De expert face brush is minder soepel en voelt steviger aan.

Blush Brush

De naam zegt het al; een kwast om je blush aan te brengen. Deze kwast is heel zacht, ik moest er in het begin erg aan wennen. Doordat de haartjes zo zacht zijn kun je de blush mooi gelijkmatig aanbrengen.

Setting Brush

Dit is mijn absolute favoriet. Deze kwast gebruik ik voor het aanbrengen van mijn highlighter en zonder te overdrijven: mijn highlighter heeft nog nooit zó mooi gezeten. Beste aankoop!

Powder Brush

Ik gebruik al jaren de matterende poeder van Essence. Deze breng ik gemakkelijk en snel aan met deze kwast.

Base Shadow Brush

Een kwast om je oogschaduw aan te brengen. De kwast voelt stevig aan, de oogschaduw breng je hiermee gemakkelijk en gelijkmatig aan.

Deluxe Crease Brush

Ook al zo’n goede aankoop. Deze kwast is voelt ook erg stevig, maar toch ook soepel. De haartjes zijn zacht, hij is fijn in gebruik.

~PicMonkey Collage

Ik bestel mijn kwasten meestal via Boozyshop. De meeste kwasten zijn verkrijgbaar als set, deze kosten tussen de €25 en €30. Een aantal kwasten zijn ook los te bestellen, dan betaal je ongeveer €15 per kwast. Niet heel goedkoop, ook niet heel erg duur. Ik vind ze in ieder hun geld meer dan waard!

~DSC_0154g

Heb jij een favoriet merk van make-up kwasten? Laat het gerust weten in de comments!

 

Volg:

Comments

 1. 21 juli 2016 / 16:31

  Lijk me echt ideale kwasten.
  Ik moet der mij ook dringend eens aan kopen.

 2. 18 juli 2016 / 13:11

  Ben ook erg tevreden over Real Techniques, vooral de sculpting brush!

 3. 18 juli 2016 / 09:41

  Ik gebruik ze kwasten ook en ben er erg tevreden over

 4. 18 juli 2016 / 09:23

  Vind Boozyshop echt heel fijn! En deze kwasten zijn het ook wel waard :D

 5. 18 juli 2016 / 08:14

  RT is hier denk ik ook wel de favoriet onder de make-up kwasten. Hoewel ik de kwasten van Zoeva ook heel erg goed én betaalbaar vindt. Mijn kwasten staan nu op het aanrecht, klaar om ze zometeen schoon te maken (een klusje waar ik altijd tegenop zie haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge