Let’s cook: Kenwood keukenmachine

Al járen (I’m not kidding) stond dit op mijn verlanglijstje: een keukenmachine waarmee ik in een handomdraai de lekkerste sapjes en smoothies kan maken. Een blender had ik wel, maar ik wilde meer! Voor mijn verjaardag kreeg ik deze gadget: de Kenwood HH FP 270. Een super handig apparaat waarmee ik kan blenden, hakken, mixen, snijden, persen, raspen en dus gezonde sapjes kan maken. Precies wat ik zocht!

72422_1380904729_zoom

Onderstaand filmpje laat zien hoe deze keukenmachine werkt en wat je er allemaal mee kan:

Ik ben er super blij mee en kan niet wachten om hem heel vaak te gaan gebruiken. Jullie kunnen de komende tijd veel recepten verwachten:) Ik had nog geen apparaten van Kenwood, maar ik ben er – nu al – erg over te spreken. Deze Kenwood keukenmachine bestel je hier.

Bron afbeelding

Zou dit apparaat iets voor jou zijn? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

  1. 30 juli 2015 / 08:00

    Klinkt echt goed! Hij ziet er ook goed uit! Kan me voorstellen dat deze op je wishlist stond :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge