Laura’s week #91

Goedemorgen! Leuk dat jullie weer kijken! Ik beloof telkens dat ik er wat consequenter in ga worden alleen wil dat maar niet lukken met de foto’s! Sorry! Ik heb 2 weken meivakantie gehad en over mijn vakantie naar Ibiza hebben jullie gister alles al kunnen lezen. Vandaag laat ik nog even wat foto’s zien van de rest van de vakantie!

Voor de vakantie gingen we nog even bij mijn ouders langs, deze taartjes waren lekker! Ik krijg er al weer zin in als ik deze foto zie haha. Ik lakte mijn nagels met een nieuw kleurtje van de Hema lakjes. Veel feller in het echt!

Toen we terugkwamen van vakantie begonnen we met seizoen 3 van The Bridge, wat een goede serie is dat! En kijk, boompjes in bloei!

Ik vind het zo lief als kinderen iets knutselen, deze flamingo kreeg ik van een meisje dat vorig jaar bij mij in de klas zat. En een souvenirtje in huis!

Mijn zusje en ik brachten een middag door bij Borghuis, een tuincentrum hier in de buurt. Ik kocht allerlei dingen voor in huis, waaronder dit dienblad met plantjes en kaarsjes.

Ibiza album! Die foto van ons vind ik zo leuk, hij staat zelfs op Facebook haha, dat zegt wat! Het was echt een fijne vakantie.

Cupcakes eten met Vera. Deze komen bij een cupcake winkeltje in Enschede vandaan, Nienke’s heet het. Zij maakt super leuke én lekkere cupcakes.

Food!

Gister is mijn vader hier heel de ochtend bezig geweest om wat dingen op te hangen. Na een jaar begint het steeds meer ‘af’ te worden.

Bedankt voor het kijken! X

 

Volg:

Comments

 1. Loes
  14 mei 2017 / 08:59

  Wat een leuk huis heb je! Waar heb je, als ik vragen mag, die zwarte open kast vandaan op de laatste foto?

  • Laura - I scream beauty!
   14 mei 2017 / 09:25

   Dankjewel! Dat kastje is van Ikea!

 2. 14 mei 2017 / 07:39

  Leuke foto’s!
  Wat staat het netjes die mooie haakjes waaraan jij de sjaals etc. aan hebt opgehangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge