Laura’s week #6

Ben ik de enige die altijd zo snel vergeet wat ze gedaan heeft? Het is dat ik alles in mijn agenda zet en foto’s terug kijk, anders weet ik het soms echt niet meer. Kijk mee naar de foto’s van de afgelopen twee weken. Weken waarin ik naar de opnames van All You Need Is Love ben geweest (maar ook weer niet), eindelijk Soof heb gezien én nieuwe huisdieren heb!

Met twee vriendinnen zou ik naar de opnames van All You Need Is Love gaan. Het was al een beetje haasten omdat we eerst moesten werken. Normaal gesproken is het ongeveer anderhalf uur rijden, maar niet als je 2 keer in de file terecht komt. Hierdoor kwamen we ongeveer een uur te laat aan.. Het leek ons niet zo’n probleem aangezien je bij tv opnames meestal érg lang moet wachten. Maar helaas, we waren te laat. We mochten wel backstage mee kijken, maar daar hadden we niet zoveel zin in.

~IMG_1285

Met een aantal collega’s zijn Jaimy en ik vorige week vrijdagavond naar Soof geweest, wat een leuke film! Ik hoorde al heel veel enthousiaste verhalen en ik ben het er helemaal mee eens! Het was erg gezellig!

~IMG_1309

Ik ben niet heel gek op huisdieren, behalve vissen! Dat vind ik altijd zo gezellig staan. Toen ik met mijn moeder en m’n zusje bij de Intratuin was, bedacht ik me dat ik op zolder nog een vissenkom had staan en dat ik het wel weer leuk vond, vissen in huis! Ik kocht twee gele goudvissen (die staan ook nog leuk bij mijn nieuwe lamp!).

~DSC_2335

Noem het Twentse nuchterheid, maar ik vind het altijd grappig als ik al die Starbucks foto’s zie op Instagram. Misschien komt het ook doordat ik nooit al die speciale koffies heb gehad en daarom gewoon niet weet hoe lekker het is ;). Bij de Intratuin verkochten ze vissenkom plantjes in dezelfde soort beker als Starbucks, daar moest ik even een foto van maken.

~IMG_1355

Diner voor 2 op school.. we hadden dinsdag vergadering en moesten daarna naar onze studie. Veel tijd om te eten was er niet, dus dan maar even zo.

~IMG_1403

Dit armbandje kocht ik op Ebay voor €0,61. Het kwam uit China en ik had het binnen 5 (!) dagen al thuis!

~IMG_1319

Mijn lievelings smoohie: sinaassappel, banaan en avocado.

~IMG_1410

Elke dag sushi gaat mij ook te ver, maar zo kan ik toch mijn leuke servies gebruiken! Dit is wit brood met pindakaas en jam.

~IMG_1478

En hebben jullie de DIY van dit Mean Girls armbandje al gezien?

~j (2)

Morgen begint onze 7-daagse winactie week, met iedere dag een nieuwe winactie. Blijf onze blog deze week dus goed in de gaten houden! 

Volg:

Comments

 1. 27 januari 2014 / 21:22

  Hahaha die sushi broodjes zijn grappig. :D Leuke foto’s!

 2. 26 januari 2014 / 21:30

  Mooi armbandje, en leuke vissen…mooie kleur haha

 3. 26 januari 2014 / 17:52

  Zelf vergeet ik ook heel snel weer wat ik afgelopen week gedaan heb haha, het gaat ook gewoon zo snel. Onwijs leuke vissenkom zeg!

 4. 26 januari 2014 / 16:41

  Hahahahaha, supergrappig dat je sushi had gemaakt van je boterhammen!

 5. 26 januari 2014 / 15:43

  Wat ontzettend jammer dat je te laat was voor de All You Need Is Love opnames!! Stomme files ook.
  Verder ziet het er uit als een volle, maar leuke week :)

 6. 26 januari 2014 / 12:55

  Oeh, wat een leuke foto’s! Dat armbandje is echt heel leuk (en goedkoop!) en die smoothie ziet er onwijs lekker uit :D .
  Mmm, smoothies zijn zó lekker!

  Xjes Femke

 7. 26 januari 2014 / 10:53

  Leuk om te zien! Wat balen dat jullie te laat waren voor All You Need Is Love! :( Dat is echt rot! Wat een leuk armbandje van Ebay! Haha wat grappig die wit brood met pindakaas en jam!

 8. 26 januari 2014 / 10:31

  Leuke foto’s en wat grappig de sushi rolletjes met een boterham, haha!

 9. 26 januari 2014 / 10:25

  Wat grappig hoe je je brood tot sushi hebt omgetoverd haha

 10. 26 januari 2014 / 09:09

  Hi Jaimy en Laura! Ik wil jullie graag de Liebster-award uitreiken :) Op de laatste post op mijn site heb ik het vermeld, met alle laatste info. Liefs!

  • iscreambeauty
   26 januari 2014 / 11:33

   Ik zag het, leuk. Dankjewel!

 11. 26 januari 2014 / 07:18

  Super leuk de vissenkom, leuke foto’s weer allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge