Laura’s week #36

Ik heb weer door mijn iPhone fotoalbum gebladerd om jullie te laten zien wat ik de afgelopen twee weken beleefd heb. Twee weken waarin ik vooral heel druk ben geweest met FLMNG bestellingen, lekkere Hello Fresh maaltijden at, oude schoenen weer terug vond en genoot van de zon!

Eens in de zoveel tijd bestellen Alwin en ik Hello Fresh boxen, we hebben er ooit al eens over geschreven. Ik vind dit een ideaal concept omdat we zo geen boodschappen hoeven te doen, niet te hoeven nadenken over ons avondeten én ook nog eens iets gezonds en vers binnen krijgen. Dit is zalm met aardappeltjes (niet zwart hoor, ze waren paars, haha) en een salade.

IMG_4137

De volgende dag aten we spinaziesoep (iets minder lekker!), maar wel met een vers notenbroodje.

IMG_4207

Oh no! Een gat in mijn geliefde Albatross!

IMG_4275

Twee keer per jaar is in Enschede een Hunkemoller beurs, hier kun je (normaal gesproken) hele leuke koopjes shoppen! Deze keer was het jammer genoeg een chaos, want er lag bijna niets op maat gesorteerd. Ik heb een paar dingen gekocht.

IMG_4298

Ik wilde bij Otto wat bestellen, want ik zag dat ze niet meer zoveel leuke merken verkopen! Ik bestelde daarom maar snel deze broek van Only, voordat Only ook uit het assortiment zou gaan.

IMG_4307

Vorige keer schreef ik al dat ik een wenkbrauw kwastje van Anastasia had gekocht. Die werkt echt goed!

IMG_4339

Leuke kaarten die mijn collega Britt maakt en verkoopt!

IMG_4347

Deze stickers maakte ik voor in de tuin bij mijn ouders.

IMG_4365

Mag ik een applaus voor deze mascara van Pupa?!

IMG_4368

Mmm ijs van Van der Poel in Enschede. Zó lekker! Ik nam witte chocolade en strawberry cheesecake.

IMG_4407

Nog een Hello Fresh maaltje! Garnalen met mini groenten en noodles.

IMG_4427

Vorig jaar deden Vera en ik mee met de Mud Run Fun (ofzoiets). Deze foto vond ik terug in mijn TimeHob.

IMG_4439

Nikkie appte me een foto door van leuke flamingo spulletjes bij de Xenos. Daar moest ik dus wel even naar toe. Ik liet de flamingo pinata staan, maar nam wel wat andere dingen mee.

IMG_4460

Op school zijn de kleuters druk aan het knutselen voor moederdag!

IMG_4491

Voor het vriendje van mijn zusje maakte ik deze shirts voor de Batavieren race in Enschede.

IMG_4608

En voor die lieve Berit maakte ik dit shirtje: QUEEN B, I love it!

IMG_4506

Donderdagavond gingen Alwin en ik even de stad in en wat zag ik daar! Opeens een MANGO. Ik wist wel dat de MANGO weer terug zou komen in Enschede, maar niet wanneer. Ik kocht er mijn nieuwe lievelingsspijkerbroek.

IMG_4529

En alweer een ijsje. Sorry,not sorry!

IMG_4531

Haha, hier moest ik zo om lachen.

IMG_4533

My lucky day! Deze schoenen kocht ik vorig jaar bij H&M, maar ik was ze na twee keer dragen al kwijt. Gelukkig vond ik ze weer terug en kan ik weer shinen.

IMG_4550

 

Wat was het afgelopen vrijdag toch lekker weer! Mijn to-do list was zoals gewoonlijk mega lang, maar ik besloot er even niet naar om te kijken en te gaan relaxen in de tuin.

IMG_4541

Tip: mik al het fruit en groente dat je in huis hebt in een blender en doe het sap in deze sapflessen van de AH. Zo kun je het rustig een paar dagen bewaren en het scheelt je veel werk!

IMG_4556

 

Vandaag ga ik niet zo veel doen, behalve dat ik vanavond Kingsnight ga vieren in Enschede, daar is altijd een heel gezellig feestje in de stad. Morgen ga ik naar Amsterdam om daar een feestje te bouwen in het Olympisch Stadion. Daar heb ik veel zin in!

Ga jij nog iets leuks doen met Koningsdag? Laat het ons gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 27 april 2015 / 17:03

  Leuke foto’s! Die mascara van Pupa wil ik ook wel proberen!

  • Laura
   28 april 2015 / 19:30

   Doen! Hij bevalt mij erg goed.

 2. chucky1012
  26 april 2015 / 22:57

  Leuke foto’s van een fijne week!
  Wat goed dat de schoenen terug gevonden zijn.
  Mooie t-shirtjes.

  Xoxo

 3. 26 april 2015 / 20:17

  Wat een hoop leuke foto’s! Applausje voor je mooie wimpers door de puppa mascara! <3 Die H&M schoenen zijn echt té leuk!

 4. 26 april 2015 / 18:11

  Veel foto’s zeg! Leuk om jouw week op deze manier te zien :D

 5. 26 april 2015 / 16:45

  Jaa, ik vond het ook super tof dat ik Mango er ‘opeens’ zat! Super leuke winkel! Heel veel plezier vanavond en morgen! :)

 6. 26 april 2015 / 15:38

  Hmmm dat ijs bij van der Poel is altijd zo heerlijk! En ik vind het zo gaaf dat de Mango er weer is, ik vind het een onwijs leuke winkel!

  • Laura
   28 april 2015 / 19:31

   Jaa, dat vind ik ook!

 7. 26 april 2015 / 13:24

  ik vond die hunkemoller sale nogal tegenvallen, in mijn bh maat vond ik maar 1 bh!! echt slecht!! die foto van jou met dat ijsje is heel leuk:) veel plezier vanavond!

 8. 26 april 2015 / 11:24

  Heel leuk om te zien! Ontvang zelf ook regelmatig een Hello Fresh box, onwijs fijn en handig! Heb er zelfs nog een tijdje voor gewerkt haha (promotie)

 9. anne-marie
  26 april 2015 / 08:50

  Weer leuke verhalen en ook herkenbaar.Ik ben de vorige keer ook bij de hunkemollerverkoop geweest, kwam met tas vol thuis.Nu deze keer met helemaal niets.Ontzettende chaos en veel van de vorige keer wat er hing.
  Super dat je je schoenen terug hebt gevonden.ik ben mijn mooie zilveren all stars al een jaar kwijt…hoop dat ik net zo’n geluk heb en ze terug vindt

  • Laura
   26 april 2015 / 12:07

   Ja, jammer hè van de Hunkemoller outlet! Hopelijk vind jij je All Stars ook nog weer terug!

 10. 26 april 2015 / 08:21

  Wat een leuke dagen! Fijn dat je je schoenen weer terug hebt gevonden, zo irritant als je ze nergens kunt vinden. De Pupa mascara is inderdaad fantastisch, wauw! Welke variant is het? En wat ben je goed bezig met je shop, ik vind je shirts echt super :).

  • iscreambeauty
   26 april 2015 / 12:07

   Ah, dankjewel! Het is de Pupa Vamp! mascara. Een oudje, maar wat vind ik ‘em fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge