Laura’s week #100

Whoehoeee! De 100e editie!! Ik kan me niet herinneren dat ik mijn leven ooit zolang heb vastgelegd. Naja dat kan ik wel, dat heb ik dus nog nooit gedaan. Vanaf volgende week is het trouwens niet meer ‘Laura’s week’, maar daarover later meer. Eerst nog even wat foto’s van deze vakantieweek die weer voorbij is gevlogen. Kijk je mee?

Wij gingen brunchen met mijn familie en ik trok mijn nieuwe rokje van Zara aan. De rest van de dag moest Ron werken en heb ik bijna de hele middag geblogd. Ik maakte o.a. een artikel over mijn Pandora armband.

De volgende dag moest ik naar de tandarts voor de 2e wortelkanaalbehandeling. Vorige week had ik de eerste gehad, die viel me reuze mee maar deze keer dus niet! Het duurde meer dan een uur en ik kon op een gegeven moment echt niet meer stilliggen. Wat een gedoe. Maar gelukkig is het nu achter de rug. Kauwen ging lastig dus mikte ik wat aardbeien en yoghurt in de blender.

’s Avonds gingen we weer pubquizen en we werden 3e dit keer!

Uitslapen en Frozen kijken, lekker niks doen, heerlijk!! En daarna ontbijten in mijn schaaltje van Loods 5.

Wie van jullie kent Seth Cohen? Of The.O.C? Ik keek dit dus altijd! Zo’n leuke serie. Ik denk dat ik binnenkort weer met seizoen 1 ga beginnen. En omdat Ron een dagje vrij was besloten we bij Bluff op het terras te gaan zitten. Zon, nacho’s en drankjes..perfect!

Hoe schattig is deze spaarpot? Kocht ik bij Primark! En een outfitfoto. Niet dat mijn outfit zo bijzonder is, maar het was woensdag en ik had mijn roze shirtje aan en dan moet ik altijd aan de film Mean Girls denken. On Wednesdays we wear pink!

De laatste tijd draag ik bijna in al mijn oorgaatjes oorbellen. Heb weer zo´n periode…tot ik het weer zat ben. En ´s avonds gingen we barbecueën, het begon alleen te regenen dus zaten we binnen haha. Makkelijk zat!

Wijntjes drinken en chocola eten met vriendinnen, gezellig! Binnenkort ga ik met Ron mee naar een wedstrijd van Schalke dus ik moest wel een outfit hebben haha. Op Internet bestelden we allebei een shirtje, prachtig blauw!

En nog maar weer wijntjes drinken en chocola eten met vriendinnen haha.. it´s a hard knock life! Deze week heb ik twee keer gebodypumpt, het ging wel lekker!

Ik kreeg een heleboel pakketjes opgestuurd waaronder deze sieraden en de nieuwe collectie van Invissibobble. Over beide komt nog een artikel!

Ik heb bijna anderhalf uur buiten gestaan omdat ik de deurbel wilde maken. Uiteindelijk gaf ik het toch maar op en heeft mijn vader het de volgende dag gemaakt. En hij hing ook gelijk dit leuke rekje op in de wc!

Deze week gaan Ron en ik een paar dagen naar Den Bosch dus als iemand nog tips heeft om daar te doen en te zien? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. 6 augustus 2017 / 09:01

  Ziet eruit als een leuke week! The OC vond ik ook altijd een heerlijke serie! Misschien moet ik er ook nog eens aan beginnen haha

 2. Sandra
  6 augustus 2017 / 09:00

  100
  Gefeliciteerd! Leuk om je op deze manier te volgen Laura!!
  Den Bosch…. Bosschebollen eten bij Jan de Groot! Winkelen (my juwellery) en terrasjes pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge