Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo & Crémespoeling

Een tijdje geleden schreef Laura een artikel over de kokosshampoo en crèmespoeling van Kruidvat. Deze bevielen haar helaas niet zo goed.
Nieuwsgierig als ik ben, was ik erg benieuwd naar de shampoo en crèmespoeling met Marokkaanse Arganolie.

Maroccan shampoo en crèmespoeling
Met arganolie heb ik hele positieve ervaringen, alleen de prijs van deze olie is niet echt gunstig voor je portemonnee.
Voor de shampoo en crèmespoeling met Arganolie van de Kruidvat heb je geen dikke portemonnee nodig, want voor € 1,39 heb je de shampoo in huis en de crèmespoeling kost € 0,99. Op dit moment loopt er een actie bij Kruidvat: bij alle Kruidvat eigen-merk shampoo en crèmespoeling, krijg je de tweede voor de halve prijs. Ik had dus voor nog geen € 2,00 deze twee producten in huis.

De inhoud van de fles is 500 ml, een flinke portie dus.
De geur is heerlijk en ook de shampoo voelt goed aan. Je hebt absoluut niet het idee dat je te maken hebt met een goedkope eigen-merk shampoo, eerder een exclusieve shampoo van de kapper. Hetzelfde geldt voor de crèmespoeling.
Maroccan shampoo en crèmespoeling
De olie wordt snel opgenomen in het haar. Deze producten verzwaren je haar niet, maar maakt je haar juist luchtig, zacht en soepel. Tenminste, dat is de bedoeling.
Maar ervaar ik dat zelf ook zo?
Ja! Absoluut.
Mijn haar voelt na het wassen lekker zacht aan, het is luchtig en ruikt héérlijk! Bij de kokosshampoo verdwijnt de geur na het wassen maar bij deze is dat echt niet het geval. Mijn haar blijft lekker ruiken, ook als het is opgedroogd.
Normaal gesproken wordt mijn haar heel pluizig als ik het ‘in de lucht’ op laat drogen, maar nadat ik mijn haar met deze producten had gewassen was dat helemaal niet zo. Erg fijn!

De ingrediënten van de shampoo:
Maroccan shampoo en crèmespoeling  De ingrediënten van de crèmespoeling:Maroccan shampoo en crèmespoeling  Ik ben echt mega enthousiast over deze shampoo en crèmespoeling. Voor minder dan € 2,50 heb je 2 ontzettend fijne producten. Ik vind dit absoluut een aanrader!

Deze producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Voor de shampoo betaal je € 1,39 en voor de crèmespoeling € 0,99.

Volg:

Comments

 1. samantha
  3 maart 2014 / 21:46

  Heb onlangs ook de shampoo Ei ervan gekocht, dacht ook woooww wat een leuk prijsje, en ook nog eens super goed bevallen!! Voor mij geen dure merken meer hoor

 2. 23 februari 2014 / 08:21

  Ben zeer nieuwsgierig geworden.dus heb het gekocht nu nog uitproberen.wordt ver olgd…

 3. 23 februari 2014 / 00:32

  Wauw dat klinkt echt geweldig!! Ik ga zeker een kijkje nemen want die prijs is natuurlijk heel mooi meegenomen.

 4. 22 februari 2014 / 21:21

  Fijn dat je er enthousiast over bent! Zelf vind ik ze namelijk totaal niet fijn, ze maken mijn krullende haar ontzettend droog.

 5. 22 februari 2014 / 21:13

  Heerlijke geur hebben deze shampoo en conditioner.
  Deze gaan wel een tijdje mee.

 6. 22 februari 2014 / 14:59

  Klinkt goed! ik hoor er wel meer goede dingen over. Alleen jammer van de SLS! Maarja producten zonder SLS zijn jammer genoeg niet zo goedkoop hihi XOXO

 7. 22 februari 2014 / 14:10

  Lijken me fijne producten! Kruidvat is goed bezig 😉

 8. 22 februari 2014 / 13:37

  Wat een fijne producten! 🙂 De crémespoeling wil ik hebben! Die heb ik nog een nodig namelijk! Top dat je haar er heerlijk zacht van wordt!

 9. 22 februari 2014 / 12:38

  Deze combo heb ik op dit moment ook en oh wat ben ik er verliefd op, maakt mijn haar goed schoon en de conditioner maakt het goed door kambaar, daarnaast laat het mijn haar ook langer schoon aan voelen, normaal zou ik na 2 dagen al weer moeten wassen en nu kan ik het rekken tot 4 dagen, veel beter voor het haar ook, ik ben fan en dat voor zulke lieve prijsjes.

 10. 22 februari 2014 / 12:19

  Ik wist niet eens dat de Kruidvat dit had! Echt budget toppers!

 11. Petra
  22 februari 2014 / 10:28

  Ik heb afgelopen week heerlijk aan allerlei producten staan snuffelen bij het kruidvat, en vond deze heerlijk ruiken….en dit zo te lezen, staat het nu ook vermeld op mijn aanschaflijstje…

 12. 22 februari 2014 / 08:36

  Ze klinken heel fijn! Wanneer mijn shampoo op is, ga ik deze ook proberen. Ik heb echt nog teveel liggen, haha!

 13. 22 februari 2014 / 07:33

  Klinkt goed!
  Ook niet duur!
  De verpakkingen zien er fleurig uit! 😉

  Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge