Klaar voor het WK met de Holandress!

Nog eventjes en dan is het weer tijd voor het WK! Ik ben geen voetbalfan, maar gezellige feestjes en oranje dresscodes zijn wel aan mij besteed. Op tv zag ik al een paar keer de reclame voorbij komen van de Holandress; een leuk jurkje die je aan 2 kanten kunt dragen! Leuk bedacht he? Afgelopen weekend was ik bij de ouders van mijn vriend en als verassing hadden ze dit leuke jurkje voor mij meegenomen.

~PicMonkey Collageg

Dit jurkje heeft aan één kant een leuk bloemenmotief. De voorkant heeft een split en je kunt de rits ook iets open doen om soort V-hals te creëren. Door middel van een rits aan de achterkant klap je het jurkje open en tover je de oranje variant tevoorschijn! Ik vind het echt heel erg leuk en ik zie het ook al helemaal voor me: ‘Ik loop even naar de keuken om de hapjes te pakken!’ En dan gauw het jurkje andersom aan doen en terugkomen alsof er niks gebeurd is, haha. En aangezien iedereen er toch al van overtuigd schijnt te zijn dat Nederland verliest: bij een 3-0 nederlaag maak ik er daarna gewoon weer een bloemenjurkje van!

Hoe dit gaat zie je in dit filmpje:

Leuk he?

Heb jij al een outfit voor het WK gescoord?

Volg:

Comments

 1. 27 mei 2014 / 17:44

  Wat een mooi jurkje (of eigenlijk, twee jurkjes)! Zo leuk dat je er zo een andere jurk van kan maken :D

 2. 27 mei 2014 / 17:28

  ik vind het echt een origineel idee en zo kan je hem meer dan 1 keer aan!!

 3. 27 mei 2014 / 17:05

  Erg grappig om te zien ! :D Leuk jurkje wel,staat je ook goed x

 4. ellen
  27 mei 2014 / 14:03

  grappig jurkje, staat je goed!

 5. 27 mei 2014 / 10:42

  Ik vind het echt een heel leuk jurkje, en super dat het wisselen van kant zo snel en makkelijk gaat! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge