Jaimy’s week #26

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie te laten zien wat ik de afgelopen weken hebben gedaan. Het waren een paar drukke weken waarin ik hard heb gewerkt maar waar er ook tijd was om leuke dingen te doen. Kijk je mee?

image12

Het lijkt alweer een tijd geleden, maar Sinterklaas is pas een week weg uit Nederland. Bij Freek thuis trokken we lootjes en Freek maakte deze surprise voor zijn zusje. Echt leuk is die geworden he? Ik had pas een foto gemaakt nadat ik hem had ingepakt, maar het is een cupcake gemaakt van een lampenkap en purschuim.

 

 

 

image18

Voor Freeks moeder maakte ik (met behulp van Freek en mijn ouders) deze reuze-mascara. Hij is gemaakt van een tapijtrol en een flessen-/verwarmingsrager. Ik vind hem echt gaaf geworden. De cadeautjes zaten in de buis verstopt.

 

image19

 

Van Caroliene, de vriendin van Freeks broertje, kreeg ik dit snoephuisje. Hoe leuk? Ik kon hem ook echt opeten. Echt heel leuk bedacht vond ik.

 

 

image1

Op school hadden we ook lootjes getrokken. De kinderen uit groep 6 vonden het allemaal heel spannend. Voor een meisje uit mijn klas maakte ik deze sushi-surprise. Ze was er super blij mee, echt leuk.

image3

Toen ik in Hengelo was, ging ik langs de kapper. Even de puntjes bijknippen en mijn wenkbrauwen laten epileren. Ik laat dat altijd doen bij Ami-Kappers. Meryam helpt mij zo goed, dat ik eigenlijk niet naar een andere kapper durf. Zou ik toch eens moeten proberen nu ik in Dordrecht woon.

image2

Laura maakte dit leuke shirt voor mij. Ze heeft echt zulke leuke shirts in haar webshop, ik zou ze wel allemaal willen hebben haha.

image5

We hebben een nieuwe bank gekregen van Montel omdat bij de vorige de naad helemaal uit scheurde. Voor de zekerheid kochten we maar een plaid, zodat deze in ieder geval een beetje beschermd blijft.

 

image6

Het gaat goed met de spaarkaarten van de AH. Onze collectie is bijna compleet. Nog een volle kaart en dan stoppen we met sparen want dan hebben we alle glazen die we willen hebben.

 

image9

Wauw! Hier word je toch blij van? Bij de Big Bazar zag ik deze mooie lakjes van Opi. Ik heb er wel 10 minuten naar staan kijken want ik wist echt niet welke ik mee moest nemen.

 

image10

Uiteindelijk koos ik voor deze drie kleurtjes. Ik wilde sowieso een donker rode kleur en die met glitters vond ik wel geschikt voor de feestdagen.

 

 

 

 

image8

 

Onze verwarming was kapot. We hadden hem nog niet aangehad, maar toen het wat kouder werd en ik hem aan wilde doen deed hij het niet. Brrr, wat koud was dat! Gelukkig kon er snel iemand komen en is ons huisje nu lekker verwarmd.

 

 

image16

Ik had mijn laatste dag in groep 6. Ik kreeg een bon van de Etos en een bosje bloemen van de klas. Zo lief! We deden ook nog de cotton ball challenge, hilarisch. Het was een hele leuke tijd in deze groep. Op dit moment heb ik groep 1/2, ook super leuk!

 

image13

Hmmm, sushi! Freek en ik gaan best vaak uiteten, deze keer kozen we voor sushi. Ik vind dat echt zo lekker. Ik denk dat ik het wel elke week kan eten.

 

image20

Santa Claus is coming to tooooooown. Normaal luister ik altijd Q-music maar tijdens de kerstperiode staat mijn radio non-stop op Sky Radio. Al die heerlijke kerstsongs, ik ben er dol op. We hebben een mini kerstboom omdat we een klein huis hebben maar ik vind het toch heel gezellig met die lichtjes. Ik plakte ook nog wat sterren aan de muur, best kerstig toch?

 

 

image22

Schattig toch deze boom?

 

image21

De letterslinger die ik heb, komt nu goed van pas. Elke keer maak ik er wat anders van. Merry Christmas!

 

 

image24

Als kleuterjuf ben je veel werkjes aan het bedenken. Dit werkje had ik gezien op Pinterest. Even een voorbeeldje maken en dan kunnen de kids er volgende week mee aan de slag. Volgende week is het alweer de laatste week voor de kerstvakantie. Heerlijk!

 

 

image25

Minder fijn is dat ik sinds gisteren een griepje te pakken heb. Ik liep de hele week al een beetje te hoesten en te proesten en gisteren moest ik er toch echt aan toegeven. Ik heb de hele avond in bed gelegen met zuigtabletten en Otrivin. Volgens mij ben ik niet de enige, er heerst echt griep. Bij mijn collega in de klas waren er deze week 8 kinderen ziek. Dit weekend even rustig aan en dan nog 4 dagen werken.

Deze week heb ik kerstdiner en gaan we met collega’s dobbelen voor kerst, gezellig! En dan is het heerlijk vakantie, ik ben er echt wel aan toe.
Bedankt voor het meekijken en tot volgende keer!

Volg:

Comments

 1. 14 december 2014 / 16:56

  Leuke fotos en oh herkenbaar ik heb ook lang naar de schap gekeken om te kijken welk kleurtje ik wilde hebben, maar ik heb niks meegenomen!?

 2. 14 december 2014 / 12:57

  Jaimy, weer erg leuk geschreven en wat grappig te horen dat Meryam je favoriet is als kapstee.zij was ook mijn grote favoriet ben haar overal achterna gereist…..nu kapster aan huis omdat dat voor mij en mijn grote gezin makkelijker is…..kan mij voorstellen dat je blij met haar bent.

 3. 14 december 2014 / 12:25

  Wat een onwijs leuke surprises hebben jullie gemaakt! Ziet er allemaal heel erg leuk en mooi uit! En ja de OPI lakjes bij Big Bazar.. liefde!

 4. 14 december 2014 / 12:01

  oh my doodles, die massive mascara is super goed gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge