Iemand verrassen met een cadeau van Kaartwereld.nl

Het klinkt cliché, maar in de tijd van appjes, Facebookberichten, mailtjes en snapchats is het soms toch erg leuk om ‘gewoon’ een kaartje in de brievenbus te vinden? Via Kaartwereld.nl mochten wij iemand blij maken en ik (Laura) vond het wel een leuk idee om Jaimy te verrassen!
DSC_0431 DSC_0432

Ik koos ervoor om niet alleen een kaartje te versturen, maar om er ook een cadeautje bij uit te zoeken. En wat is er nou leuker (en lekkerder) dan chocola? Je kunt ook een bosje bloemen laten bezorgen, een armbandje, een ballon, een knuffel of een fles wijn. Je kunt kiezen uit een hele collectie kaarten óf je eigen foto uploaden.

Bestellen bij Kaartwereld is gemakkelijk, met een paar klikken met je muis heb je én een kaart én een cadeau in je digitale winkelmandje zitten. En bestel je voor 19:00 uur dan wordt je kaart de volgende dag nog bezorgd.

DSC_0435

Ik (Jaimy) was echt blij. Een superleuk kaartje met heerlijke chocola! Wat een leuke verrassing!

Stuur jij nog wel eens een ‘gewoon’ kaartje?

Volg:

Comments

  1. 11 maart 2015 / 16:26

    Ah wat lief! Chocolade doet het nooit verkeerd haha! Zelf stuur ik echt nooit een kaartje, ben vaak ook bang dat er iets mee gebeurd en hij toch niet aankomt. Zo stom, dat gevoel heb ik ook altijd bij pakketjes haha. Ik ben lekker makkelijk en doe het voornamelijk “online”!

  2. 11 maart 2015 / 11:10

    Ik stuur eigenlijk alleen kaartjes met een speciale gelegenheid of geef het kaartje gewoon af. Wel super leuk zo’n cadeautje erbij.

  3. 11 maart 2015 / 09:14

    Ah hoe lief dat je Jaimy hebt verrast, super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge