Het geboortekaartje van Morris

Dit vond ik toch wel één van de leukste dingen om te doen, het bedenken van een geboortekaartje en een mooie songtekst zoeken voor achterop de kaart. Benieuwd naar het resultaat? Kijk gauw verder!

Ook deze keer hebben we mijn zusje weer ingeschakeld om het geboortekaartje te ontwerpen. Zij kan dat nou eenmaal als de beste en natuurlijk is het extra bijzonder als je tante je geboortekaartje heeft ontworpen.

Over de voorkant waren we het al heel gauw eens, we wilden iets wat zou passen bij het geboortekaartje van Noud, maar toch heel anders was. Ze heeft er toen voor gekozen om de letters en opmaak hetzelfde te laten, maar wel met een heel andere tekening.

We kozen er weer voor om de naam te bedrukken in goudfolie, zo springt deze er echt uit! De rest van de kaart is rustig en past ook mooi bij de slaapkamer van Morris, daar hebben we naast de donkerblauwe muur veel gebruik gemaakt van lichte tinten.

En dan de achterkant… Ron en ik houden beide van Volendamse muziek (Jan Smit, Nick en Simon, 3JS). Voor Nouds kaartje vonden we destijds een mooie tekst van Nick en Simon dus we wilden heel graag voor Morris ook een mooi liedje. Toen Ron deze tekst voorstelde klopte het gelijk! Dit zou het worden! We hadden eerst een gedeelte van de songtekst, maar vonden uiteindelijk het hele stuk heel mooi en passend.

We hebben er bewust voor gekozen om verder niet te veel informatie op het kaartje te zetten. Omdat wij 1. zelf ook nooit echt kijken naar die info en 2. lengte en gewicht al vrij snel niet meer klopt. Het gewicht op de 2e dag zelfs al niet meer :). Vandaar dat wij dit niet veel vinden toevoegen.

Wij zijn heel blij met het kaartje en ook dat mijn zusje dit voor ons heeft gedaan! Ik link hieronder even naar haar website, dan kan je zien wat zij nog meer doet en ontwerpt.

Klik hier om naar haar website te gaan.

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge