HEMA BEAUTY lanceert zes limited edition neon nagellak kleuren

Nagels zijn het ideale canvas om flink op te experimenteren met kleur en leuke printen. HEMA BEAUTY lanceert zes nieuwe neon nagellak kleuren. Met deze opvallende limited edition musthaves stelen jouw nagels de show! Om een echt neon effect te creëren is er een speciale basecoat en de topcoat zorgt voor extreme glans.

De neon nagellak is verkrijgbaar in zes kleuren: geel, oranje, fuchsia, groen, roze en paars. Ik laat altijd acrylnagels zetten en zij lakt mijn nagels altijd met een gellak. Voor mijn vakantie had ik een roze kleurtje laten aanbrengen en ik vond het wel leuk om hier een felle kleur over heen te lakken! Ik koos voor de roze tint en deze maakte mijn nagels wel iets feller!

Je moet er wel even wat tijd voor uittrekken, want de kleuren zijn erg doorzichtig en je hebt zeker wel 3 laagjes nodig om het een beetje dekkend te krijgen. De felle kleur is trouwens moeilijk vast te leggen, in het echt is de kleur veel meer neon!

De andere kleurtjes heb ik uitgeprobeerd op mijn teennagels maar daar ga ik geen foto van online zetten (voeten ieehhh). Ze zijn lekker fel, maar echt neon vind ik ze niet.

Hoe lak je de mooiste neon nagels?

  1. Gebruik de nieuwe basecoat neon nailpolish om het echte neon-effect te creëren.
  2. Breng twee laagjes neon nagellak aan voor het beste resultaat.
  3. Geniet nog langer van je mooi gelakte nagels en geef ze extra glans met de nieuwe topcoat neon nailpolish.
  4. Breng na het lakken de quick dry drops aan om het drogen van de nagellak te versnellen.

Deze nieuwe kleuren zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Hema voor €3,-.

Welke kleur zou jij kiezen? Laat het gerust weten in de comments!

*

Volg:

Comments

  1. 18 mei 2017 / 13:00

    Ik hou hier wel van wanneer je lekker bruin bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge