Happy moments #69

Goedemorgen!  

Ik had vorige week een extra dag vrij en had daardoor het gevoel dat ik vakantie had, zo fijn! Ik hoefde maar 2 dagen te werken en op woensdag zijn Ron en ik samen naar de Efteling gegaan. We bleven slapen in een hotel in Vught. Noud bleef bij mijn ouders logeren. En hoewel we dat niet per se heel leuk vonden (het was zó raar om in de auto te rijden zonder baby op de achterbank haha), was het ook heel fijn om even samen uit eten te gaan en bij te slapen.

Het was heel rustig in de Efteling waardoor we nergens lang hoefden te wachten. Ook prettig haha! De dag erna zijn we gaan winkelen in Den Bosch, ik vind dat zó’n leuke stad. We zijn er nu een paar keer geweest en lunchen altijd bij Bar35. Als je een lekker broodje wilt moet je daar zijn!

Het was echt lekker om even met z’n tweeën te zijn, maar we waren super blij toen we weer bij Noud waren! Ron was gelukkig ook nog vrij van z’n werk dus we hadden een lekker lang weekend samen.

Bedankt voor het kijken, waar werd jij blij van? Laat het me gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 14 november 2018 / 15:27

  Den bosch is inderdaad een ontzettend leuke stad! En ik wil echt weer een keer naar de Efteling, dat is veel te lang geleden dat ik daar voor het laatst was. Twee leuke dagen in ieder geval!

 2. chucky1012
  14 november 2018 / 14:42

  Ik kan het me zo goed voorstellen.

 3. 14 november 2018 / 13:37

  Wat fijn! Ik denk dat het heel belangrijk is om tijd voor elkaar te vinden als je kinderen hebt. Je hoort vaak dat stellen die dat niet doen uit elkaar groeien…

 4. 14 november 2018 / 10:07

  Ik vind de efteling wel super leuk al vind ik het altijd meer wandelen en wachten dan echt lekker een dagje pretpark

 5. 14 november 2018 / 09:22

  Het is altijd een beetje dubbel inderdaad: enerzijds is het goed om even iets samen te doen, maar tegelijkertijd mis je je kind. Leuk dat jullie naar de Efteling gingen!

 6. 14 november 2018 / 06:20

  Wat leuk! De efteling staat ook nog op ons verlanglijstje om heen te gaan… Mijn zoontje is 3 dus wil nog even een jaartje wachten, zodat hij alles ook goed mee krijgt.

 7. 13 november 2018 / 17:55

  Oh..leuk Efteling . Mijn zoon wilt graag weer naar Efteling gaan

 8. 13 november 2018 / 17:53

  Nostalgie, de Efteling moet echt wel 25 jaar geleden zijn dat ik daar nog geweest ben! En, ja hoor, nu heb ik zin in zo een lekker broodje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge