Happy moments #68

Hebben jullie allemaal genoten van het extra uurtje gisteren? Ik bedacht me zaterdagavond ineens dat de wintertijd die nacht in zou gaan. En waar ik voorheen daar heel erg blij mee was (een uur langer slapen!) was de vreugde nu iets minder groot. Leg dat namelijk maar eens aan een baby uit, haha! 

Noud is vaak tussen 6 en 6.30 wakker en een uurtje eerder zou betekenen dat hij al rond 5 uur wakker zou zijn! En dat was hij ook 😉 Hij werd rond 5 uur wakker en toen hebben we hem nog even bij ons in bed gelegd. Tegen kwart voor 6 werd er aan mijn haren getrokken en in mijn rug getrapt. Ons afgesproken teken om op te staan haha. Nee hoor, dat natuurlijk niet, maar het was wel duidelijk. Om 6 uur zaten wij dus al De Roelvinkjes terug te kijken en koffie te drinken. En Noud? Die was erg blij met het extra uurtje zo te zien..

We besloten om naar Loods 5 te gaan, in Amersfoort. Waarom gaat die pas om 10 uur open? Haha, pas over 4 uur! We stonden dan ook als eerste voor de deur, om iets voor 10. Het was wel heel erg leuk om weer even rond te lopen.

Ik zag daar deze (voor mij nieuwe) verpakkingen van Yankee Candle, ik vind ze erg mooi! De kleuren lijken ook iets meer pastelachtig, ik hou er wel van.

We zijn ook nog naar de Intratuin geweest, speciaal voor de kerstafdeling. Ik hou zo van al die lichtjes en glitters! En Ron ook! En Noud keek ook zijn ogen uit haha! Super schattig.

Gisteravond hebben we met vrienden sushi gegeten en ook dat was super leuk! Ik heb daar geen foto’s van want die worden nooit zo mooi ( half aangevreten sushi enz haha).

Het was echt een heel leuk weekend, op naar meer weekenden als deze! Waar werd jij blij van? Laat het gerust weten in de comments! 

Volg:

Comments

 1. 1 november 2018 / 07:54

  Ik vind dit soort posts zo leuk, ook om zelf te schrijven, omdat je dan even terugkijkt op je week en de momenten die je echt gelukkig maken 🙂

 2. 31 oktober 2018 / 13:43

  Ik ben niet zo blij, want ik ben goed ziek. Maar ik zou ook blij worden van jouw momentjes!

 3. chucky1012
  30 oktober 2018 / 12:49

  Leuke dag 😉
  Prachtig om de kerstspullen te zien in de tuincentra’s.

  Xoxo

 4. 30 oktober 2018 / 09:00

  WAUW! Die nieuwe verpakking van Yankee Candle! Heb ze ook nog niet gezien!

 5. 29 oktober 2018 / 21:31

  Heerlijk zo’n dagje. Op het vroege opstaan na! Na heel wat jaren vroeg opstaan, zijn wij inmiddels in de fase terechtgekomen dat alle kinderen zelf kunnen klokkijken. Heerlijk!

 6. 29 oktober 2018 / 20:57

  die kaarsen. mooi en ruiken zo lekker. wij hebben ze ook

 7. 29 oktober 2018 / 20:17

  Wat een heerlijke momentjes zeg en och heerlijk he die kerst accessoires!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge