Happy moments #66

Noem me oppervlakkig, maar ik word er heel blij van als mijn nagels weer netjes gedaan zijn. Sinds een jaar of 2 laat ik maandelijks acrylnagels zetten en ik ben nu langzaam een beetje aan het afbouwen. Tenminste..ik laat ze nu elke keer een stukje korter zetten. Als straks de baby er is lijkt het me namelijk niet zo praktisch om met die lange nagels luiers los te peuteren 😉

Ook koos ik voor een naturel tintje, even geen felle kleur voor mij! Ik weet dat ik er veel vragen over ga krijgen dus bij deze: ik ga altijd naar DNA in Enschede, aanrader!

Waar werd jij vandaag blij van? Laat het gerust weten in de comments!

Volg:

Comments

 1. Ellen
  14 maart 2018 / 07:13

  Mooi! Ik houd er ook van! Wat ben je kwijt bij dna als ik vragen mag?

  • Laura
   25 maart 2018 / 19:46

   Ik betaal 36 euro per keer om bij te vullen en te lakken! De eerste keer betaal je geloof ik rond de 60 euro!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge