Happy Moments #28 Getrouwd, (weer) sushi, naar Alkmaar & naar Haarlem

Goedemorgen! Jullie hebben al kunnen lezen dat we vorige week getrouwd zijn! We wilden er (op dat moment) niet teveel aandacht aan geven, maar het is natuurlijk geen geheim en iedereen mag het weten! Ik heb van vorige week en ons weekend weg nog wat foto’s verzameld. Kijk je weer mee?

Ik maakte dit ontbijtje en ik weet niet waar ik de creativiteit vandaan haalde maar ik had ineens zin om mijn banaan te sorteren. Dit zijn de american pancakes van Body&Fit shop, heel lekker!

Ik kreeg voor Noud een heel groot pakket met nieuwe kleding binnen (via Schattigebabykleertjes.nl 
Ik zal jullie daar in een apart artikel nog iets meer over vertellen. Vooral het Boom Shakalaka shirt vind ik zo leuk!

Dit is echt mijn favoriete gezichtsreiniger ooit. Ik gebruik deze nu denk ik een jaar of zeven en voor mijn huid is deze perfect. Al mijn make-up gaat er razendsnel af met deze en het handigst vind ik dat ik deze ook gewoon onder de douche kan gebruiken. Hij lijkt misschien niet heel goedkoop, maar ik verbruik er 2 (hoogstens 3) per jaar.

Dit leuke rompertje zag ik bij Prénatal. Niet echt voor jongens (vind ik) maar wel heel leuk! Ik zag er ook pyjama’s en slaapzakken van.

Deze kreeg ik opgestuurd en dit is erg lekker! Aanrader! Het smaakt naar geplette koekjes met chocola.

Dit lijkt op knuffelen, maar Noud zit gewoon over mijn schouder televisie te kijken.

Met Noud naar Ballorig, tijd van z’n leven.

Daar zitten we hoor, in ons beste pak. Klaar om te trouwen. Daar heb je hier alles over kunnen lezen.

Borrelen in de stad!

En daarna spullen klaarzetten voor ’s avonds. Feestbeest heeft zijn plek bij de sta tafel al gevonden.

Met onze vrienden hebben we geproost op ons trouwen en toen iedereen weg was dronken we samen nog even een wijntje. In onze nieuwe glazen, dat snap je.

Deze kreeg ik opgestuurd. Kwam als geroepen! Het is een lipbalsem en wat ik tot nu toe merk werkt hij erg prettig!

En dit is een cadeautje voor mezelf omdat ik toch moet wennen aan mijn nieuwe achternaam en dus maar beter veel dingen kan bestellen zodat ik bij ieder pakketje mijn nieuwe achternaam zie. En ik had nog een bon van Ici Paris XL. De parfum van Marc Jacobs zijn al een aantal jaren favoriet, dus deze nieuwe zomerse geur moest ik wel hebben. Het is een eau de toilette, maar de geur blijft goed hangen! Als je ’s avonds nog plannen hebt moet je even bijspuiten.

Lekker groen! Dit is in het van der Valkhotel bij Alkmaar. Super fijne kamer! Bubbelbad, veel ruimte en een heerlijk bed! Aanrader! Ohh en het ontbijt..echt heel erg goed!

We gingen even kijken bij de Zaanse Schans, gewoon omdat we daar nog nooit waren geweest en er wel eens naar toe wilde.

Deze sushi aten we in Heiloo, een dorp vlakbij Alkmaar. Jongens wat lekker. Ik heb echt nog nooit zulke lekkere sushi gehad.

In Haarlem aten we bij de Beren, ook top!

En om af te sluiten deze donut foto, gewoon omdat het er zo gezellig uitziet haha.

Bedankt voor het kijken! X

Volg:

Comments

  1. 24 maart 2019 / 17:54

    Sushi, donuts wat heerlijk zeg! Wat een leuk overzicht weer.

  2. chucky1012
    23 maart 2019 / 05:08

    Fijn dat jullie zo goed genoten hadden als gezin tijdens een paar dagen weg na het trouwen……

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge