Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation SPF20

Vandaag laat ik jullie een product zien dat onder beauty liefhebbers een populair product is. Ik heb het over de Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation SPF20. Guerlain heeft deze foundation vorige lente uitgebracht in hun Terracotta Range. Een product dat oogt als een foundation, aanvoelt als een verzorgingsproduct en shinet als een terracotta bronzer. De Joli Teint combineert een “sunkissed” kleurtje met een mooi egaal resultaat, alsof je terug komt van een weekje zon vakantie. Alleen hoef je er dus niet écht voor op je vakantie, hiermee zie je er het hele jaar fris en fruitig uit. Van ons hoef je geen uitgebreide review met ingrediëntenlijsten en andere moeilijke termen te verwachten, we laten je gewoon even zien hoe mooi hij is! Kijk je mee?

~DSC_3624f

Er zijn in totaal 5 kleuren verkrijgbaar: fonce, moyen, natural, ebony en clair. Ik laat jullie vandaag natural zien.

~DSC_3625f

~DSC_3626f

De tube voelt stevig aan en heeft een handig pompje. Ik heb aan één pompje voldoende voor mijn hele gezicht. Ik kan dus wel zeggen dat dit product érg zuinig in gebruik is.

~guerlain

En hier boven zie je het resultaat. Mag ik even een applaus? Ik vind de dekking echt geweldig en het resultaat vind ik heel natuurlijk. I love it!
Warning: ondanks dat dit product SPF20 bevat is het niet voldoende om echt te gebruiken als je een middag gaat zonnen. Deze foundation geeft ondanks dat hij niet zo glimmend is toch een mooie glow. Normaal gesproken poeder ik mijn foundation af, maar dat is bij deze niet nodig. Ja, ik ben fan!

De Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation SPF20 is te koop bij de parfumerie voor een adviesprijs van €49,13. 

Wat vind jij van deze Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation? Laat het ons gerust weten in de comments.

Volg:

Comments

 1. 10 maart 2015 / 10:42

  Dat ziet er heel goed uit en werkt zo goed dekkent die moet ik gaan kopen omdat het de vlekken op de huid zal verminderen ;-)

 2. 10 maart 2015 / 10:34

  wauw wat een beauty, maar helaas ook al zo prijzig:(

 3. 10 maart 2015 / 10:27

  Wauw prachtig product, mooie dekking. Alleen jammer van de prijs! :p

 4. 10 maart 2015 / 10:11

  *doet een buiging* Hallo beauty! :D Wat een prachtig resultaat.. Maar waarom doet de prijs me altijd zo’n pijn?

 5. 10 maart 2015 / 09:25

  Wat ziet ‘ie er mooi uit! Ik vind je wimpers trouwens ook echt fantastisch :-)

 6. 10 maart 2015 / 09:08

  Heel erg mooi! Ik heb sinds kort de Beauty Booster en dat is in korte tijd ook echt een holy grail geworden, de producten van Guerlain zijn echt prachtig! De terracotta bronzers zijn ook erg fijn in gebruik :-)

  • 10 maart 2015 / 17:23

   Ja klopt, ze zijn echt fijn! Ik vind ze het geld meer dan waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge